![]() |
Bu seneki cumhuriyet kupasının istanbulda yapılacağı ve Diğer 3 rakibinde GS FB ve BJK olacağı söyleniyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı alalım ve sizce bu turnuvayı kim kazanır bu sene ???
|
[size=2][color=blue][b]evet stadda bakım olacagında dolayı boyle bir dusuncenin oldugunu bende duydum... ve inanıyorumki sivasspor bu senede kupayı kaldıracaktır [/b][/color][/size]
|
[i][b]Evet.Böyle bi düşünce war ama be şahsen Sivasata olmasından yanayım .Şehrimizin tanıtımıda yapılmış olur böylece.[/i][/b]
|
ama bence gs fb ve bjk yle yapılacak olan 2 kupa maçı daha çok hava katar bize...
|
Sivasta olması ve diğer üç büyüklerin diğer üç takım olması çoook ama çook güzel olur...
Herşey sivas için... Ayrıca kupayı alacak güçteyiz...Neden olmasın.. |
SİVAS SPOR SEN BİR EFSANESİN ARTIK SENİ KİM TUTABİLİRKİ.........SİVASTA OLMASAKTA MAÇLARINI UZAKLARDAN TAKİP ETSEKTE SEN HEP KALBİMİZDESİN....İNSANININ MERT HAVASININ SERT...OLDUĞU DİYARA SELAMLAR BEKLE BİZİM SÜPER LİG YİGİTLER YİĞİDİ YİĞİDO GELİYOR
|
[quote=senarist]Bu seneki cumhuriyet kupasının istanbulda yapılacağı ve Diğer 3 rakibinde GS FB ve BJK olacağı söyleniyor bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı alalım ve sizce bu turnuvayı kim kazanır bu sene ???[/quote]
gardas çok enterasansın bak ben bunu hiç düşünmedim aslında çok mantıklı e bizim rakiplerimiz bunlar...inş böyle bir girişim olur e türkiyenin en taraftarı olan 4 takımıyız.. |
[size=2][b][i]Arkadaslar Sivasspor bu seneki Cumhuriyet kupası maçlarını bir aksilik olmaz ise İstanbulda oynayacak.Henüz stad belli olmadı ama yönetimimizin düşüncesi 3 büyükler ve bizim katılacagımız 4' lü bir turnuva olması...Ama tabiki 3 büyüklerin katılıp katılmayacağı kesin değil...[/i][/b][/size]
|
EN BENIM DUYDUGUMA GORE GS VE BJK DAHA TEKLIF YAPILMAMIŞ AMA FB OLE BIR TEKLIF YAPILMIŞ AMA DAHA KESIN BIR CEVAP ALINMAMIŞ AMA STADIMIZ BAKIMDA OLACAGINDAN MAÇLAR İSTANBULDA...
|
[quote=wrongway]EN BENIM DUYDUGUMA GORE GS VE BJK DAHA TEKLIF YAPILMAMIŞ AMA FB OLE BIR TEKLIF YAPILMIŞ AMA DAHA KESIN BIR CEVAP ALINMAMIŞ AMA STADIMIZ BAKIMDA OLACAGINDAN MAÇLAR İSTANBULDA...[/quote]
[size=2][b][i]Evet doğru...[/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:50. |