![]() |
seni sevdik gönülden
korkmuyoruz ölümden şampiyon ol sivasım canımı iste benden söz beste: ForzaSivaS melodi:cendere [size=7][/size] SENİ SEVDİĞİM KADAR İBADET ETSEYDİM CENNETTE KÖŞKÜM OLURDU...... |
Sivasspor aşkına herkes ayağa
Yeniçeri alemde bir numara Kırmızı beyazı 3 yıldız forması Saldır Yigido kaldır kupayı Melodsi:(sivasspor sen bizim herşeyimizsin) |
bu hafta taraftarın en güzel bestesi bu soguk havada stadı tıklım tıklım doldurması olacaktır
Sıcak hava bize yaramaz Bir SİVASLI mayo ile dolaşmaz SİVASLI dediğin kaşkolününü takıp 90 dk. boyunca hiç susmaz! HAYDİ YİĞİDOLAR PLAJA DEEĞİL STADI CEHENNEME ÇEVİRMEYE... NE yapalım arkadaşlar antalya pek soğuğa dayanamazda.... Duyduğuma göre antalyaspor maça şapka ve kaşkol takıp çıkacakmış... :lol: :lol: |
gardaş 07 gençlik
bilmem spor hakkında repertuarın nekadar kuvetli ama sen bizim hakkımızda hiçbirşey bimiyorsun istnabulda,izmirde,çanakkale,kocaeli...gibi şehirlerde maçlarda olan taraftarımızı görmemek için bir insanın kör olması lazım senin adına üzgünüm !... |
Antalyalı arkadaş eğer "sağlam taraftar"dan kastın kavgacı,gürültücü serseri takımıysa evet biz deplasmanlara öyle taraftar götürmüyoruz. Çünkü,biz sporun dostluk ve barış olduğunu gerçek manada kabul ediyor,destekliyoruz.Ama bize yönelik bir saldırı sözkonusu olduğunda da her bir taraftarımız kendini savunabilecek güçtedir bunu da bilesiniz."Alemin kralı tarzanlar"diyen Manisalı bir grup serseri geçen hafta Manisa'da dersini aldı.Tek başıma onları nasıl kovaladığımı bir başka topic'te anlattığım için burda oraya atıfta bulunmakla yetiniyorum.Antalya'da neden taraftar olmuyor sorusunun cevabını ben de bilmiyorum.Ne hikmetse Antalya,Mersin,İzmir gibi şehirlerde hemşehrilerimiz maçlara pek ilgi göstermiyor bunun ben de farkındayım. Ama bunu korkaklığa bağlıyorsan yanılıyorsun bunu kesinlikle söyleyebilirim."Sağlam tribün" lafını sizden daha fazla telaffuz eden nice yerlere gittik biz.Bilemiyorum acaba bu yerlere giden hemşehrilerimizin hemşehrilik bağları mı zayıf yoksa kadını-kızı görünce Sivassporu mu unuttular?Vallahi ben İzmirdeyim ama kimse beni bozamadı,aman yiğidolar kendinize mukayyet olun bizi asimile etmesinler. :wink:
|
bu antalyalı arkadaşlar taraftarın nasıl bişey olduğunu ve YENİÇERİ'yi 2. devre Antalyada görürler... :twisted:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:28. |