SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Galatasaray-Sivasspor maçına gideceklerin Dikkatine! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5605)

jonturk61 02.09.2005 05:04

Galatasaray-Sivasspor maçına gideceklerin Dikkatine!

Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun Sivaslı Gardaşlarım.Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir kardeşinizim.Sivasspor'a Süper Lig'de başaılar diliyorum.Sivasspor gibi arkasında taraftar desteği olan klüplerin ligi güzelleştireceğine inanıyorum.Forumunuzda bir Trabzonsporlu olarak boy gösterip sizleri rahatsız etmek istemem.Çünkü bu tür forumlar bir ortamıdır.Ve aynı takımı tutanları yüreği beraber atanların buluşma noktasıdır.Elbette Sivasspor'a başarılar diliyorum ama öncelikli dileğim elbette takımımın şampiyonluğu.Bu foruma üye olma nedenim sizleri bir konuda uyarmak arkadaşlar.Galatasaray klübü Ligin ilk haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında Konyaspor seyirscisini Ali Sami Yen stadına sokmadı.Gerekçe olarak ne gösterdiler bilmiyorum.Ama Eğer Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmayı gösterdilerse bu çok saçma olur.zira Konyaspor o anlaşmaya taraf değil.Konya seyircisinin bir avuş Sivas seyircisinin binlerce olduğunu göz önünde bulundurursak sıkıntı yaşamamamız için benim size önerim.Klubünüze faks çekip ya da e-mail gönderip Galatasaray nezdinde size tribün ayrılması için girişimde bulunmanızdır.Aksi halde kanunsuz uygulamlarla maç izlemeniz engellenmeye çalışılabilir.Şimdiden bu konuyla ilgilenmeniz menfaatinizedir.Bir dost olarak uyarı görevimi yapıyorum.
Selam.Saygı.Dua.

Kaptan-58 02.09.2005 07:51

[QUOTE=jonturk61]Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun Sivaslı Gardaşlarım.Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir kardeşinizim.Sivasspor'a Süper Lig'de başaılar diliyorum.Sivasspor gibi arkasında taraftar desteği olan klüplerin ligi güzelleştireceğine inanıyorum.Forumunuzda bir Trabzonsporlu olarak boy gösterip sizleri rahatsız etmek istemem.Çünkü bu tür forumlar bir ortamıdır.Ve aynı takımı tutanları yüreği beraber atanların buluşma noktasıdır.Elbette Sivasspor'a başarılar diliyorum ama öncelikli dileğim elbette takımımın şampiyonluğu.Bu foruma üye olma nedenim sizleri bir konuda uyarmak arkadaşlar.Galatasaray klübü Ligin ilk haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında Konyaspor seyirscisini Ali Sami Yen stadına sokmadı.Gerekçe olarak ne gösterdiler bilmiyorum.Ama Eğer Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmayı gösterdilerse bu çok saçma olur.zira Konyaspor o anlaşmaya taraf değil.Konya seyircisinin bir avuş Sivas seyircisinin binlerce olduğunu göz önünde bulundurursak sıkıntı yaşamamamız için benim size önerim.Klubünüze faks çekip ya da e-mail gönderip Galatasaray nezdinde size tribün ayrılması için girişimde bulunmanızdır.Aksi halde kanunsuz uygulamlarla maç izlemeniz engellenmeye çalışılabilir.Şimdiden bu konuyla ilgilenmeniz menfaatinizedir.Bir dost olarak uyarı görevimi yapıyorum.
Selam.Saygı.Dua.[/QUOTE]

GARDAŞIM ÖNCELİKLE İYİ DİLERKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. SENİN GİBİ TARAFTARLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR..

BENİM BİLDİĞİM KADARIRLA GS SİVASSPOAR A 1.200 KİŞİLİK BİR YER AYIRACAK..

UYARIN İÇİN SAĞOL...

GuNaY 02.09.2005 08:16

[b]saoğol gardas... öncelikli olarak hoşgeldin... böyle bir davranış saçma evet ve önlemi için gerekli girişimlerde bulunalım bizde... uyarın için gerçekten sağol, öenmli bir nokta...[/b]

kursad58 02.09.2005 08:45

Allah Razi Olsun Inşallah Böyle Bir Uygulamaya Maruz Kalmayiz Benimde Duyduğum Kadariyla 1200 Kişilk Yer Ayrilacakmiş Yeni Yapilan Tribünde

GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005 12:47

[QUOTE=jonturk61]Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun Sivaslı Gardaşlarım.Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir kardeşinizim.Sivasspor'a Süper Lig'de başaılar diliyorum.Sivasspor gibi arkasında taraftar desteği olan klüplerin ligi güzelleştireceğine inanıyorum.Forumunuzda bir Trabzonsporlu olarak boy gösterip sizleri rahatsız etmek istemem.Çünkü bu tür forumlar bir ortamıdır.Ve aynı takımı tutanları yüreği beraber atanların buluşma noktasıdır.Elbette Sivasspor'a başarılar diliyorum ama öncelikli dileğim elbette takımımın şampiyonluğu.Bu foruma üye olma nedenim sizleri bir konuda uyarmak arkadaşlar.Galatasaray klübü Ligin ilk haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında Konyaspor seyirscisini Ali Sami Yen stadına sokmadı.Gerekçe olarak ne gösterdiler bilmiyorum.Ama Eğer Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmayı gösterdilerse bu çok saçma olur.zira Konyaspor o anlaşmaya taraf değil.Konya seyircisinin bir avuş Sivas seyircisinin binlerce olduğunu göz önünde bulundurursak sıkıntı yaşamamamız için benim size önerim.Klubünüze faks çekip ya da e-mail gönderip Galatasaray nezdinde size tribün ayrılması için girişimde bulunmanızdır.Aksi halde kanunsuz uygulamlarla maç izlemeniz engellenmeye çalışılabilir.Şimdiden bu konuyla ilgilenmeniz menfaatinizedir.Bir dost olarak uyarı görevimi yapıyorum.
Selam.Saygı.Dua.[/QUOTE]

BENDE BU YÜREKTEN DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORC BILIYORUM ÇOK SAOL TRABZONA KUCAK DOLUSU SEVGİLER BU SİTE HERKESE ACIK SİVASLILAR HOSGÖRÜLÜDÜR VE MİSAFİRPERVERDİR...
AMA SİVASLI TARAFTARLARI ALACAKLARINA AMİNİM BİZİM NEKADAR BÜYÜK BİR CAMİA OLDUGUMUZU BİLİRLER...

serhankaburcuk 02.09.2005 12:58

[b]Gardaşım ALLAH razı olsun...Ama ben burdan maça gidecem beni o stada almayacaklar hemi...Valla o stadı yakarım yinede o maça girerim..[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005 15:57

bagırmayan taraftarın ali samıyene gelıpte yer teskıl etmesını istemıyorum cekirdeği tv karrsıwsında yesınler ayıpotır yani türkiye bizi en çok cekirdek yiyen taraftar diye tanıyacak valla...:

serhankaburcuk 02.09.2005 15:59

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]bagırmayan taraftarın ali samıyene gelıpte yer teskıl etmesını istemıyorum cekirdeği tv karrsıwsında yesınler ayıpotır yani türkiye bizi en çok cekirdek yiyen taraftar diye tanıyacak valla...:[/QUOTE]

[b]Evet bağırmayan ve çekirdek yiyecek olanlar o kadar zahmet çekip Alisamiyen stadına gelmesinler...[/b]

1967_DERNEK_10UR 02.09.2005 16:01

Selam.Saygı.Dua.[/QUOTE]
[b]GARDAŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN SEFA GETİRDN..DEĞİNDİĞİN KONU ÖNEMLİ EĞER ALINMAMA GİBİ BİR OLAY OLURSA İNŞALLAH ÖLE BİR ŞEY OLMAZ...ALİ SAMİYEN HARABEYE ÇIKAR...TRİBÜNDE ORDAYIZ..[/b]

serhankaburcuk 02.09.2005 16:02

[QUOTE=ultraSivas_58][b]GARDAŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN SEFA GETİRDN..DEĞİNDİĞİN KONU ÖNEMLİ EĞER ALINMAMA GİBİ BİR OLAY OLURSA İNŞALLAH ÖLE BİR ŞEY OLMAZ...ALİ SAMİYEN HARABEYE ÇIKAR...TRİBÜNDE ORDAYIZ..[/b][/QUOTE]

[b]Beni hiçbir güç stada sokmamazlık edemez...[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:47.