SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Olimpiyatta Seyirciyiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5709)

mistili 28.08.2005 02:31

Olimpiyatta Seyirciyiz

Olimpiyat stadyumuna giden biz Sivaslılar bir türlü taraftar olamadık.Hep seyirci gibiyiz.Tezahüratlarımızda birlik yok.Her kafadan bir ses çıkıyor.Acilen profesyonel amigolara ihtiyacımız var.Ayrıca marşlarımızı da ezberlemeliyiz.Bütün Sivassporlulara selam ve sevgilerle...

Imparator5834 28.08.2005 02:35

1967 taraftar dernegıne tessekkürler

1967 genc taraftar dernegıne helal olsun hepsıde yaman adam valla istanbuldaki sivaslıyız dıye ovünen kisiler maca bıle gelmıyor lafada geldımı mangalda koz bırakmıyorlar 1967 genc taraftar dernegi tam 1000.1500.kılometrelik yoldan geliyorlar bırde o kadar yol yorgunluguna ragmen turbunde 1dakıka olsun susmuyorlar.helal olsun gardaslarımıza valla.maca gıden ıstanbuldakı taraftarların cogu bile ELLERİNE ALMISLAR KOCA KARI GIBI CEKİRDEK CIT CIT CITLATIYOLAR. adamlara bagırın beyler dıyıncede.TİYATRO İZLERMİS GİBİ İSTİFLERİNİ BİLE BOZMUYORLAR.TÜRBÜNDE SIVASIMIZ.SİVASSPORUMUZ İCİN OLÜMÜNE BAGIRAN DESTEKLİYEN GARDASLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN.1967 GENC TARAFTAR DERNEGİNİN BASKANINA.AMİGOSUNA.ASLANLARINA.HELAL OLSUN.BİRDE 1000.1500.KİLOMETRELİK YOLDAN GELİPTE SUAN GECENİN.03.10.SAATLERİNDE.NE ZOR SARTLARLA OLURSA OLSUN DONEN ASLANLAR YOLDAYKEN.10.15 KİLO METRELİK YOLDAN GELİPTE BAGIRMAYAN DESTEKDE BULUNMAYAN KİSİLER RAHAT BİR UYKUYU TADIYOLARDIR HER HALDE.FICDANEN NE KADAR RAHATLARDIR BİLMEK GEREK.TESSEKKÜRLER.

yagci58 28.08.2005 02:43

gardaslar daha yeniyiz ligde taraftarda yeni yeni alisiyor adam ne yapsin yillardir baskasinin kilicini caldi anca alisiyor su maskeleri bi atsalar daha rahat olacaklar
not--- cekirdekci gardaslar orasi sinama degil
dügüne giden oynar
ölüye giden aglarmis
bilmem anlata bildimmi?

twity_58 28.08.2005 09:26

abi haklısınız amıgo emmım kendını parcaladaı walla ama bi birlik saglayamadı sahsen ben hiç susumadım am ne dedıklerını anlayamadım marsları bi zahmet yazın da verın bana :D ezberleyım de lazım olur :D cekırdekcı taraftara bende hayır dıom mıllet ayaga kalkmaya bıle üsenio ben babamları costurdum da kalktılar yoksa onlarda oturuodu :D

Er58Ol 28.08.2005 09:33

taraftar dün fena değildi....gazeteler muhteşem sivas taraftarından bahsediyor,,,yarım sayfa ayırmışlar,,YAKINDA TAM SAYFA

5841 28.08.2005 10:01

1967 Taraftar Dernegi Sizlerin Haklari ödenmez.saygiyla önunuzde Eyiliyorum.1800km Yol Gelip Sivassporu Hiç Yalniz Birakmayan Bu Taraftara Saygiyla Eyilmek Gerekir. 10-15km Yakininda Olan Sözde Taraftar Olup Sitada Gelen Cekirdek Yemeden Başka Iş Yapmayan ,sanki Filim Izlemeye Gelmişler
Gecenin 1.30 1967 Sivasa Dönuyor Gebzeyi Gectikten Sonra Otobusu Yakaladik öyle Yorulmuşlarki Nasil Anlatsam .sizlere Helal Olsun

EMİNÇOLAK 28.08.2005 10:05

[QUOTE=Er58Ol]taraftar dün fena değildi....gazeteler muhteşem sivas taraftarından bahsediyor,,,yarım sayfa ayırmışlar,,YAKINDA TAM SAYFA[/QUOTE]
erol gardaş yakında sayfalar yetmeyecek
gerçekten olimpyatın tersligine ramen (ulaşım olarak ne münübüs nede iett. hattı yok gelenlerde özel araçlarıyla geldi) yinede gastelere göre 20-25 bin kişi diyor eh fena bir rakam deyil gönül isterki stadı tam dolduralım

sinan58_34 28.08.2005 10:36

istanbul taraftarı pasıf kalıyo

sebeb her ne olursa olsun ıstanbuldakı taraftar destek verecektı genc taraftar dernegı o kadar yolu goze alıp gelıyosa ve dınlenmeden yola cıkıyosa bızım o stada yuruyerek gıtmemız lazımdı istanbul taraftarı pasif kalıyo bu konuda ve taraftarlar bırbırlerıne destek vermıyo yoksa bu macın tadına doyum olmazdı

twity_58 28.08.2005 11:13

sinan taraftar degiliz istanbuldaki yigidolar olarak seyırcıyız bircogumuz ben kendı adıma hiö susmadım ama herkes oturuo kalkmaya bıle caba gösteren yok yanı sıradan bişeyı izliolarmıs gibi oturuolar ne zamankı gercek taraftar oluruz bize o zaman 5 bin kişide yeter 30 bini buluyoruz ama sadece gooool diye bagıranlarla beraber hiç istifini bozmadan cekırdek yıyenler oturanlar sinemadaymıs gibi davrananlar war taraftar ruhumuz zayıf 1967 ye sonsuz tesekkurler cok harıkalardı sahsen ben oturdugum yerden onları tanıyor olmakla gurur duydum aslanlar gibi tezehuratlarını yaptılar costurdukları kadar costurdular :D:D tesekkulerrrrrr

HakkıTİMUÇİN 28.08.2005 11:18

[QUOTE=mistili]Olimpiyat stadyumuna giden biz Sivaslılar bir türlü taraftar olamadık.Hep seyirci gibiyiz.Tezahüratlarımızda birlik yok.Her kafadan bir ses çıkıyor.Acilen profesyonel amigolara ihtiyacımız var.Ayrıca marşlarımızı da ezberlemeliyiz.Bütün Sivassporlulara selam ve sevgilerle...[/QUOTE]

[B]serhan reis le, amigo sebo dan daha iyi tribün liderimi var...manisa maçında bi yalvarmadığımız kaldı millete...bağırmıyor kimse..bizim tarftarı silah zoruyla bile bağırtamassın [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11.