![]() |
EN ATEŞLİ TARAFTAR KİM?
ARKADAŞLAR en ateşli taraftar kim?
ESKİŞEHİRSPOR-KIZILCIKLI BURSASPOR-TEXSAS ANKARAGÜCÜ-GECEKONDU KAYSERİSPOR VE ERCİYESSPOR-ÇILGINLAR 38 GENÇLERBİRLİĞİ-ALKARALAR DENİZLİ-ÇAMLIK SİVASSPOR-YİĞİDOLAR GİRESUNSPOR-ÇOTANAKLAR MANİSA-TARZANLAR KARŞIYAKA-ÇARŞI |
TARAFTARLIK YÖNÜNDEN KARNEMIZ PEK IC ACICI DEGIL FAKAT...
YINEDE EN IYI TARAFTAR [b]YIGIDOLAR[/b] diyorum |
...
[QUOTE=CAGLAYAN]TARAFTARLIK YÖNÜNDEN KARNEMIZ PEK IC ACICI DEGIL FAKAT...
YINEDE EN IYI TARAFTAR [b]YIGIDOLAR[/b] diyorum[/QUOTE] evet katılıyorum.. ama sivasın oturan seyircisi çok var.. eger ki bunlar bağırmaya başlarsa işte o zaman avrupada bile en iyi oluruz... |
herzaman heryerde en buyuksıvas hep destek tam destek
|
gardaşlar bana kızacaksınız ama malsef..biz takımımıza sahıp cıkamıyoruz...
en fanatık taraftar bursaspor taraftarı bence |
bence eskişehir kızılcıklı grubu
adamlar 2.lig b kategorisinde olmalarına ragmen takımlarına oyle bir destek verıyorkı goren bu takım avrupada oynuyor zanneder. |
[QUOTE=DELİ_ORKUN]bence eskişehir kızılcıklı grubu
adamlar 2.lig b kategorisinde olmalarına ragmen takımlarına oyle bir destek verıyorkı goren bu takım avrupada oynuyor zanneder.[/QUOTE] helal orkun yazı değil ama imza süper |
..
[QUOTE=dogukan58]helal orkun yazı değil ama imza süper[/QUOTE]
DOGUKAN KARDEŞ SENDEN RİCAM FORUMLARI CHAT SAYFASINA DÖNÜŞTÜRMEYELİM KARDEŞ... GÖRDÜGÜN GİBİ BURASI ANKET FORUMU.. |
yigidolar
her zaman her yerde en büyük sivasspor dur bu böyle biline 1967 genç taraftar derneği
|
ESKİŞEHİRSPOR-KIZILCIKLI
[B]BURSASPOR-TEXSAS ANKARAGÜCÜ-GECEKONDU [/B] VE TABİKİİİ [COLOR="Red"]KAF[/COLOR] [COLOR="DarkGreen"]KAF[/COLOR] [COLOR="Red"]KAF[/COLOR] [COLOR="Green"]Sİ[/COLOR] [COLOR="Red"]Sİ[/COLOR] [COLOR="Green"]Sİ[/COLOR] [COLOR="Red"]KAF[/COLOR] [COLOR="Red"]Sİ[/COLOR] [COLOR="Green"]KAF[/COLOR] [COLOR="Red"]Sİ[/COLOR] [COLOR="Green"]KA[/COLOR][COLOR="Red"]FF[/COLOR] [B][B][COLOR="Red"]KARŞIYAKAAA[/COLOR][/B][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:18. |