![]() |
Arkadaşlar ben Sivasspor Tesislerinden yazıyorum.Genel Sekreter Necati KARADAĞ . Yönetim Kurulu"na iletmek istediğiniz mesajlarınızı bekliyorum.
|
Merhaba Necati Hocam,
sitemizi tesislerden takip etmeniz cok güzel. Arkadaslar zaten forumlarda yeteri kadar yorum, fikir ve elestirileri vardir. Forumumuz aktif bir sekilde calismakadir. Buradan epey mesaj alabilirsiniz. Sürekli takip ederseniz, size daha cok iletecegimiz konular olur. Tekrardan sitemize üye olup, bizleride dinleri dinlediginiz icin tesekkürler. Yönetime ve Oyunculara sitemizden selamimizi iletin lütfen. |
[b]SELAM GARDAŞ[/b]
YÜREĞİMİZ SİZLERLE... HERKESE SELAMLAR... |
Merhaba cetneco Gardas
Rüstü beyin dedigi gibi Forumlarda Yönetim Kuruluna gönderilmis cok sayida iyi ve kötü Haber ve Anketimiz var . malesef simdiye kadar bir yanit alamadik!! Insallah Sitemizi Günü birlik izlerlerde bizleride aydinlatirlar! ayrica Anket ve Forumlara Katilmalarini istiyoruz. |
Buradan genel sekreter Necati Daradag'a öncelikle sitemize gelerek bizleri onurlandirdiklarini iletmek isterim. Sadece benim bir sorum olacak buradan acaba öteki yöneticilerimiz ne zaman sitemizi ziyaret edip bizleri onurlandiracaklar ?
Tesekkürlerimi ileterek basarilarinizin devamini temennni ederiz. SIVASSPOR TARAFTARLARI ADINA |
[b][color=red][size=7]YA ALLAH AŞKINA ŞU KANGALLARA SAHİP ÇIKIN....EN AZINDAN Bİ KAŞKOLLARDA Bİ KANGAL MOTİFİ KULLANIN...KULLANMAMANIZIN SEBEBİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİZ EN AZINDAN...!!???[/[/size][/color]b]
|
sayin cetneco kardesim ve necati hocam,
sitemize ve bizlere gosterdiginiz ilgiden dolayi tesekkur ediyorum. sayin necati hocam sizin sivasspor uzerindeki emeginiz hic bir zaman odenmez. sivasspor 2. lige cikarkende yine boyle fedakarlik ve ozveri gostermistiniz. insallah bu sitemizi ziyaretleriniz daimi olur. sayin hocam, stadyumun bu sene yetisip liglere hazir olacagi konusunda endisem var. insallah yetisir. stadyumun nereleri tadilat yapilacak. cunki havuz ve beden terbiyesi binalari buna engel olmayacakmi. ayrica yeni bir staddan bahsediliyor. bu nerde ve ne zaman olacak. sevgiler ve saygilar ERDAL SAHIN INGILTERE [email]erdal_58@hotmail.co.uk[/email] |
Sayın Necati Bey,
Ben şu an mardinde yaşayan bir sivaslıyım.Sivassporumuz şampiyon olduğunda burada bayrak asmak istiyorum.Fakat bende bayrak yoktur.Bana bir bayrak gönderebilirseniz sevinirim. |
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Stadyum konusunda herhangi bir endişe taşımanıza gerek yok.Zira inşaat mevsiminin başlamasıyla birlikte tadilat başlayacak.Koltuklu 10.000 seyirci kapasiteli,zemini yenilenmiş,çevre düzenlemesi yapılmış olarak inşaallah bitirilecektir.Yeni stadyum inşaatına da bu yıl başlanacak ve iki yıl içerisinde bitirilecek.Selamlar
ERDAL SAHIN INGILTERE [email]erdal_58@hotmail.co.uk[/email][/quote] |
[b]YENİÇERİLER grubu adına çalışma hayatınızda başarılar dileriz bu başarıların devam etmesini canı gönülden istiyoruz.Sizin aracılığınızla tüm yönetim kurulu arkadaşlarınıza sonsuz saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. [/b]HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER [size=6][color=red]SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER.....[/color][/size]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53. |