![]() |
tüm sivaslılara % 50 incilizce kursu imkanı
sivaslı kardeşlerime destek amacıyla hazırlanmıştır. istiyen tüm sivaslılar gelebilir.
|
??????
[QUOTE=besdegitim]sivaslı kardeşlerime destek amacıyla hazırlanmıştır. istiyen tüm sivaslılar gelebilir.[/QUOTE]
Çok güzelde gardas...hiç bir irtibat bilgisi yok... :):):) |
yerimiz İstanbul gaziosmanpaşa da 5 D english center tel:614 46 45
arayıp bilgi alabilirsiniz.diğer tüm sivaslı kardeşlerimizede haber verirsen daha ii olur.ilgin için teşekürler |
[QUOTE=besdegitim]yerimiz İstanbul gaziosmanpaşa da 5 D english center tel:614 46 45
arayıp bilgi alabilirsiniz.diğer tüm sivaslı kardeşlerimizede haber verirsen daha ii olur.ilgin için teşekürler[/QUOTE] [b]hadi bakalım istanbulda oturanlar...İNGİLİZCE BİLMEYEN YİĞİDO KALMASIN... %50 de indirim var sivaslılara yaşadınız valla...[/b] |
cok guzel bi fırsat
ABİ HEMEN IRTIBATA GECMEMIZ LAZIM BEN DUSUNUYODUM COKTAN BERI eger oyle bısey olursa ben varım
|
cok guzel bi fırsat
ABİ HEMEN IRTIBATA GECMEMIZ LAZIM BEN DUSUNUYODUM COKTAN BERI eger oyle bısey olursa ben varım
[url]http://sinan_ozdal.sitemynet.com/kangalli[/url] |
gardaş yapmış olduğun fedakarlık için teşekkürler... ihtiyaç sahibi olan sivaslılar bu fırsatı kaçırmazlar umarım...
|
umarım diğer illerdeki gardaşlar da bu tarz marifetlerini diğer gardaşlarıyla paylaşır ben de düşünüodum böyle bişey ama ben izmirde oturuom)):
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37. |