![]() |
YABANCI KONTENJANINA DESTEK
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yabancı futbolcu kontenjanı konusunda Futbol Federasyonuna destek verdiklerini açıkladı.
Kulüplerin kaldırılmasını istediği yabancı futbolcu sınırlaması konusunda Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un almış olduğu 6+2 formülüyle ilgili görüşlerini dile getiren Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Formülü destekliyoruz “dedi. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, yabancı sayısının artırılmasının milli takım açısından sıkıntı yaşatacağını da sözlerine ekledi. Yabancı kontenjanın Kulüpler açısından ise iyi olacağını dile getiren Otyakmaz “ Kulüpler sahaya 6 yabancı sürerken,kadrolarında yine 2 yabancı sporcu bulundurabilecekler. Bu karar takımlar açısından çok iyi bir karar.Bu kararı Sivasspor olarak destekliyoruz “ dedi. MİLLİ TAKIM AÇISINDAN SAKINCALI Milli takıma sporcu verme açısından yabancı futbolcu sayısının artırılmasının sakıncasını da dile getiren Otyakmaz “ Türk sporcuların milli takıma kazandırılması, kalitesinin artırılması yolunda çalışma yapılması gerekiyor. Futbol Federasyonunun almış olduğu karar kulüpler açısından çok yararlı olabilir. Sivasspor olarak bu kararı destekliyoruz “dedi. Otyakmaz’ın yaptığı bu açıklamayla Sivasspor Yönetiminin Futbol Federasyonunun yabancı kontenjanına olumlu baktığını da herkese göstermiş oldu. Hakikat Gazetesi |
[B]evet baskanımızın dusuncesine katılmamak mumkun degıl Turk futbolunun kendını ispatlaması giderek zorlasacaktır:confused: [/B]
|
Helal olsun reisime çok doğru karar vermiş zaten milli takımımız çöküş içeriisinde yabancı sınırlandırmasıda kalkarsa türk futbolu biter
[I][CENTER][COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"]1071 den beri TÜRK YURDU[/I] [U]TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur[/FONT][/B][/COLOR][/CENTER][/U] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Başkan Ne dErse O!!!!İnş .Sİvasspor için iyi olur...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Başkan Ne dErse O!!!!İnş .Sİvasspor için iyi olur...[/FONT][/B][/QUOTE]
Gardas Baskan senin peygamberin mi.Tabiki bizde Sivassporumuzun basarisini görmek isteriz.Eger yabanci futbolcu sayisi artirilirsa alt yapiya ve genc türk futbolculara daha az önem verilecek.Ve buda Milli Takima zararli.Bence yanlis bir karar :mad: |
[QUOTE=YatodaSin]Gardas Baskan senin peygamberin mi.Tabiki bizde Sivassporumuzun basarisini görmek isteriz.Eger yabanci futbolcu sayisi artirilirsa alt yapiya ve genc türk futbolculara daha az önem verilecek.Ve buda Milli Takima zararli.Bence yanlis bir karar :mad:[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]gardaş başkan diyosa haklıdır dallandırma nediyosun yani başkan peygamber değil ama yinede o nerde doğrudur...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=YatodaSin]Gardas Baskan senin peygamberin mi.Tabiki bizde Sivassporumuzun basarisini görmek isteriz.Eger yabanci futbolcu sayisi artirilirsa alt yapiya ve genc türk futbolculara daha az önem verilecek.Ve buda Milli Takima zararli.Bence yanlis bir karar :mad:[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Ağzını topla....Adam gibi yaz.... Büyük Başkan Ne derse o!!!!!!![/FONT][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GARDAŞ BAŞKAN ZARARLI BİR KARAR OLSA DESTEKLEMEZ..[/FONT][/CENTER][/I][/B]. |
[COLOR="Black"][B] 6+2 nin SİVASSPORa yaralı olabileceğine ihtimal vermiyorum nedeni ise yaklaşık bir aydır bir yabancı bile transfer edememişken 8 tanesini nasıl edebiliriz,şu aşamada bizim gibi yeni yeşermeye başlamış kulüpler için ve Türk Milli takımın selaheti için şimdilik yanlış diyorum.İlerleyen yıllarda bu olay olabilir ama şu zamanda bu bize ağır gelir. [/B][/COLOR]
|
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B] 6+2 nin SİVASSPORa yaralı olabileceğine ihtimal vermiyorum nedeni ise yaklaşık bir aydır bir yabancı bile transfer edememişken 8 tanesini nasıl edebiliriz,şu aşamada bizim gibi yeni yeşermeye başlamış kulüpler için ve Türk Milli takımın selaheti için şimdilik yanlış diyorum.İlerleyen yıllarda bu olay olabilir ama şu zamanda bu bize ağır gelir. [/B][/COLOR]DÜŞÜNCELERİNE AYNEN KATILIYORUM.DAHA BİR TANE BİLE YABANCI TRANSFER EDEMEMİŞKEN HAYAL GÖRMEYELİM.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |