![]() |
BEN BURADAN SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNE SESLENİYORUM!
SİVAS'IN İSTANBUL MAÇLARINDA EV SAHİBİ TAKIMLARIN (FENER,CİMBOM,KARAKARTAL) SİVASSPOR TARAFTARINA EN AZ 3000 BİLET AYIRMALARI İÇİN BASKI YAPMASINI İSTİYORUM MAÇI TELEVİZYON YERİNE STADLARDA İZLEYELİM VALLA MAÇ GÜNÜ KAPIDA KALIRSAM [Kufur icerdigi icin silindi] |
[size=2]ŞAMPİYON OLUNCA 40 GÜN 40 GECE,
HER YER İNLEYECEK SİVASSPOR DİYE[/size] [size=2]nakarattır 2 kere söylenir.[/size] |
[quote=sivaskartali]BEN BURADAN SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNE SESLENİYORUM!
SİVAS'IN İSTANBUL MAÇLARINDA EV SAHİBİ TAKIMLARIN (FENER,CİMBOM,KARAKARTAL) SİVASSPOR TARAFTARINA EN AZ 3000 BİLET AYIRMALARI İÇİN BASKI YAPMASINI İSTİYORUM MAÇI TELEVİZYON YERİNE STADLARDA İZLEYELİM VALLA MAÇ GÜNÜ KAPIDA KALIRSAM [/quote] :)...:) :lol: Kalmazsın kardeş inş. Seni stada almayan stadı yıkarız sivaslılar olarak... :lol: |
walla dediklerine katılıyorum gardaş İSTANBUL BİZİMDİR BİZİM OLACAK!
|
[quote=casus84][size=2]ŞAMPİYON OLUNCA 40 GÜN 40 GECE,
HER YER İNLEYECEK SİVASSPOR DİYE[/size] [size=2]nakarattır 2 kere söylenir.[/size][/quote] [i][b]Kardeş onun orjinali BöyLE: Şampiyon olunca 40 gün 40 gece (2) İnleyecek Her yer Şanlı Sivas Diye Bir Elde Rakımız ,Bir elde Biramız KıYYaK olaCak O Gece KaFaMıZ![/i][/b] |
[quote=DJMuRaT][quote=casus84][size=2]ŞAMPİYON OLUNCA 40 GÜN 40 GECE,
HER YER İNLEYECEK SİVASSPOR DİYE[/size]PAZAR GÜNÜDEN BAŞLAYALIM BÜTÜN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI YAPALIM... :lol: [size=2]nakarattır 2 kere söylenir.[/size][/quote] [i][b]Kardeş onun orjinali BöyLE: Şampiyon olunca 40 gün 40 gece (2) İnleyecek Her yer Şanlı Sivas Diye Bir Elde Rakımız ,Bir elde Biramız KıYYaK olaCak O Gece KaFaMıZ![/i][/b][/quote].................... |
aynen gardas
|
[quote=sivaskartali]BEN BURADAN SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNE SESLENİYORUM!
SİVAS'IN İSTANBUL MAÇLARINDA EV SAHİBİ TAKIMLARIN (FENER,CİMBOM,KARAKARTAL) SİVASSPOR TARAFTARINA EN AZ 3000 BİLET AYIRMALARI İÇİN BASKI YAPMASINI İSTİYORUM MAÇI TELEVİZYON YERİNE STADLARDA İZLEYELİM VALLA MAÇ GÜNÜ KAPIDA KALIRSAM KORUM A....NA[/quote] 3000 az onların taraftarının arasında da izleriz maçı |
nede olsa sivasliyiz gardassssss
|
yıkın
valla istanbuldaki arkadaşlar bizans piçlerine aman vermeyin.NE ÜÇBİNİ.GİDİN 30BİN KİŞİ GİREN GİRER GİREMEYEN DIŞARIDAN DESTEKLER TAKIMIMIZI.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:36. |