![]() |
arkadaslar sivassporun en son maci kendi evinde karagümrük e karsi bir tur düzenlesekte o maca avrupadan da katilsak iyi olmazmi ben sahsen düsünüyorum ama toplu bir sekilde gidilirse daha iyi olacagini düsünüyorum
|
[size=4][b][i]Avrupadaki yiğdolara önümüzdeki sene çok iş düşüyor hem maddi hemde manevi desteklerinizi bekliyoruz...[/i][/b][/size]
|
[color=darkred][i][b]AVRUPADA BULUNAN SİVASLILARIN MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİ İLE BU TAKIM HEM PARASAL HEMDE DESTEK BAKIMINDAN DAHA DA GÜÇLENİR...BU GÖZARDI EDİLMEMELİ BENCE....[/b][/i][/color]
|
arkadaslar beraber gelmek isteyen varsa lütfen bana mesaj gecsinler fiyatlarda cok uygun benden söylemesi
|
[color=darkred][i][b]ABİ TEL FELAN YAZSAN VEYA DAHA BAŞKA ULAŞABİLİNECEK Bİ ŞEY YAZSAN DAHA İYİ OLUR.ÇÜNKÜ SIK GİREMEYENLER OLABİLİR[/b][/i][/color]
|
valla victory gardas haklisin zaten benim msn yaziyor ama yinede yazayim
[email]akadiraktas55@hotmail.com[/email] |
VALLAHA HIC FENA OLMAZ SEVE SEVE GELIRIM HEM ANA BABAMIZI GORMUS OLURUZ HEMDE MACI IZLERIZ.
|
HER GELEN YANINDA BİR TANEDE YABANCI GETİRSE EKONOMİ DE HAREKETLENİR.
|
[color=darkred][i][b]BÖYLE BİR İKİ DERKEN BENCE ÇOK GENİŞ KATILIM OLUR SİZLERE KOLAY GELSİN...[/b][/i][/color]
|
bir tasla 3 kus vururuz maci seyrederiz yakinlarimizi görür hemde su okuldu is ti biraz stress atariz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:45. |