![]() |
Sivastanbul
Sivastanbul, Istanbulun Yeni Adidir, Yiğidolar Merak Etmeyin Sivasspor Istanbul Maçlarinda Yanliz Kalamayacak çok Sivasli 1000 1200 Biletten Fazlasini Alarak Fenerein Gs Nin Bjk Nin Tribünlerine Oturarak çok Maç Izleyecek Bu Taraftarda Onlarin Adina Sayilacak Ama Olsun şimdiden Canlari Sağolsun
|
[QUOTE=abircan]Sivastanbul, Istanbulun Yeni Adidir, Yiğidolar Merak Etmeyin Sivasspor Istanbul Maçlarinda Yanliz Kalamayacak çok Sivasli 1000 1200 Biletten Fazlasini Alarak Fenerein Gs Nin Bjk Nin Tribünlerine Oturarak çok Maç Izleyecek Bu Taraftarda Onlarin Adina Sayilacak Ama Olsun şimdiden Canlari Sağolsun[/QUOTE]
İNŞALLAH.... |
[QUOTE=abircan]Sivastanbul, Istanbulun Yeni Adidir, Yiğidolar Merak Etmeyin Sivasspor Istanbul Maçlarinda Yanliz Kalamayacak çok Sivasli 1000 1200 Biletten Fazlasini Alarak Fenerein Gs Nin Bjk Nin Tribünlerine Oturarak çok Maç Izleyecek Bu Taraftarda Onlarin Adina Sayilacak Ama Olsun şimdiden Canlari Sağolsun[/QUOTE]
İNŞALAH ÖYLE OLUR DEMİYORUM ÇÜNKÜ ÖYLE OLACAK HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS |
[b]İstanbul taraftarını göreceğiz...İnşallah bizleri hayal kırıklığına uğratmazlar...
BÜTÜN YİĞİDOLARI OLİMPİYATA BEKLİYORUZ...[/b] |
kupa macında ki hayal kırıklığı lige aksetmiyecek!!!
|
[QUOTE=gunay]kupa macında ki hayal kırıklığı lige aksetmiyecek!!![/QUOTE]
[b]İnşallah osmanım bizimde tek temennimiz bu...[/b] |
Sivastanbul Olimpiyata Haydi
Sivastanbullular Haydi Olimpiyata Ben Yerimi Ayirttim 5 Biletimi Aldim, Haydi Yarin şöleneimiz Var
Istanbul Değil Artik Sivastanbulluyuz |
[QUOTE=abircan]Sivastanbullular Haydi Olimpiyata Ben Yerimi Ayirttim 5 Biletimi Aldim, Haydi Yarin şöleneimiz Var
Istanbul Değil Artik Sivastanbulluyuz[/QUOTE] [b]Evet Sivastanbuldayız artık...[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:42. |