![]() |
Son Dakika !!!!!!!!
SON DAKiKA!...
Brezilyali Dennys Sivasspor'da Sivasspor Anderson ve Fran Sergio'dan sonra Brezilya'li Dennys'i renklerine bagladi. Uzun süredir görüsülen ve Brezilya 1, ligi takýmý Atletico Paranaense takiminda oynayan orta saha oyuncusu Dennys'le anlasma saglanmasinin ardindan dün Adana'ya giderek takimla birlikte kampa girdi. Sivasspor menajeri Bülent Uygun Brezilyali Dennys'in kaliteli bir futbolcu oldugunu ve Sivasspor'a önemli katki saglayacagini söyledi. |
Gardas Hayirli Olsun Da,mevkii Forvettir Umarim!
|
Genctürkhaber'in Verdigi Haberlerde Orta Saha Oyuncusu Oldugunu ögrendim.ayrica Birinci Ligde Oynayan Oyuncu 20 Yasinda Imiş.bülent Uygun'a Son Transferi Için Teşekkürler.dileriz Sivasimiza Hayirli Olur.
|
hayırlı olsun arkadaslar
|
Dennys
Hayirli Ugurlu Olsun
|
ben bu cocugu tanıyorum 20 yas altı mıllı takımdada oynuyordu cok super bı oyuncu ınsaalah bızdede basarılı olur
|
[QUOTE=kurban]ben bu cocugu tanıyorum 20 yas altı mıllı takımdada oynuyordu cok super bı oyuncu ınsaalah bızdede basarılı olur[/QUOTE]
inşallah.... |
[b]Çok iyi bir takımdan geldi...Ama ismi çok uzun yaww...
DENNYS LİKARDO PENA LAMEGO..... Biz bu adamı tribüne ne diye çağıracağız...:D:D[/b] |
takımı gibi kendide iyidir ins... dlpl seklinde cagırılabilir yada en kısa sürede lakab bulmak lazım :d
|
[b]DENNYS LİKARDO PENA LAMEGO....[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:13. |