![]() |
LİS67 ANKARA İLK BULUŞMA,VE TANIŞMA
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]22/01/2006/ PAZAR GÜNÜ SAAT:13-30
KIZILAY GÜVENPARK YKM ÖNÜ..[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"][FONT="Courier New"]1.ci buluşma işallah iyi gecer diyorum.. GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KİMSE ADINI YAZDIRMASIN BİZ VERİLEN TARİHTE VE SAAT TE ORDA OLACAGIZ... GELMEZ İSTEYENLER SADECE BEN GELİYOM DESİN YETERLİ...[/FONT][/COLOR] |
GELİRKEN ATKI GETİRİNNN
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]LEVENT SENİ TEBRİK EDERİM ÇOK ÇALIŞIYORSUN KARDEŞ..İNŞALLAH DAVETE HERKES GELİR..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
[B] ilk toplantıda tanısma faslında sizlere başaralılar diliyolrum!!![/B]
|
[QUOTE=1967_Dernek_Levent][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]22/01/2006/ PAZAR GÜNÜ SAAT:13-30
KIZILAY GÜVENPARK YKM ÖNÜ..[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"][FONT="Courier New"]1.ci buluşma işallah iyi gecer diyorum.. GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR KİMSE ADINI YAZDIRMASIN BİZ VERİLEN TARİHTE VE SAAT TE ORDA OLACAGIZ... GELMEZ İSTEYENLER SADECE BEN GELİYOM DESİN YETERLİ...[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Levent Tebrikler gardaş..İnş.Çalışmalarının karşılığını alırsın....[/FONT][/B] |
HADİ HAYIRLISI BULUŞTUKTAN SONRA ACIKLAMA YAPARSINIZ İNŞALLAH
KAC KİŞİ OLDUĞUNUZU BİZE BİLDİRİRSİNİZ |
arkadaslar gelirdimde kusura bakmayın çalısıyoruz işte ama olsun gardaşlar baska bi zaman görüşürüz
BİR GÜN HERKES ***SİVASLI**** OLACAK |
ANKARADAKİ YİĞİDOLARI BU BULUŞMAYA BEKLİYORUZ. LEVENT ABİ İNŞALLAH KATILIM İYİ OLUR
|
[QUOTE=resul5858]arkadaslar gelirdimde kusura bakmayın çalısıyoruz işte ama olsun gardaşlar baska bi zaman görüşürüz
BİR GÜN HERKES ***SİVASLI**** OLACAK[/QUOTE] RESULUM CANUM BENİM sen korkma ben sana anlatırım yeni işin hayırlı olsun kim oldugumu bildin galiba |
bencce çok geç olur o tarih 16sında aynı yerde buluşalım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:14. |