![]() |
SAHA ZEMİNİ BOZUKTU
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, sahanın zemininin çok bozuk olduğunu belirterek, "Bu sahada, bu şartlarda futbol oynanmaz.
Futbolcularım, zeminin bozuk olması nedeniyle istediklerini yapamadı. Bu saha şartlarında tamamen oyun düzeninin dışına çıkıyorsunuz. Atağa kalktığınızda ayağınız kayıyor ve düşüyorsunuz. Yapılacak bir şey yok. Samsunspor'dan puan alamadığımız için üzgünüz. Federasyonun, bu tip sahalarda futbol oynanmasına izin vermemesi gerekir. Sakat ve cezalı futbolcularımızın olması benim için bir özür değil. Mağlup olduk, ancak önümüzde daha çok maçımız var" diye konuştu. Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Hava ve saha şartları her iki takımı da olumsuz etkiliyor. Futbolcularım bu şartlara rağmen iyi performans sergiledi, özveriyle mücadele ettiler. Samsunspor olarak devre arasında iyi transferler yaptık. Takımımızı iyi oluşturduk. Bunu da oynadığımız futbolla gösterdik. Futbolcularımıza, yönetimimize ve taraftarımıza güveniyorum. Bir an önce alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Oyunlarından dolayı futbolcularımı kutluyorum. Sivasspora'a da başarılar diliyorum" dedi. |
-->: SAHA ZEMİNİ BOZUKTU
saha zemini sade sivas içinmi bozukmu derler adama ne yazıkki samsun bu sahaya sanki alışık bir takım cıkıyor adamlar takır takır top oynuyorlar sade bize saha bozuk olduğu içinmi mağlup oluyoruz .
|
bahane hocam bunlar bahane boşver böyle bahaneler uydurmayı delikanlı gibi hak ettik diyecen üzerine alacan sorumluluğu.Korkma bu sorumluluk senden hiç bir şey kaybettirmez tersine GÖZÜMÜZDE DAHA BÜYÜRSÜN
|
İyi oynayamayan gelin,"yerim dar " dermiş.Şimdi buda o hesap. Sadece Sivassporamı zemin bozuktu ikiside aynı şartlarda oynadı.Doğru bir mazaret değil bu. Bian evvel takım kendine gelmeli,yoksa çok sıkıntılı günler geçiririz.Acil önlem zamanı.
|
[B][I][COLOR="Blue"]SAHANIN BOZUK OLMASI BIZIM MACI KAZANAMAMIZDA GECERLI BI ETKEN DEGIL ONLARIN OYUNCULARIDA AYNI SAHADA OYNADI BIRAN ONCE TAKIMIN KENDINI TOPARLAMASI LAZIM[/COLOR][/I][/B]
|
lorantın kendini toparlaması ve takımda en büyük benim ben ne dersem o olur mantığından taviz verip bazı futbolcuların serbest oynamasına müsaade etmesi gereklidir.mesela balili bu tip bir oyuncudur.bu yanlızca bir örnek.
|
tüm bu sonuçlara rağmen sivassporumuz yinede ilk on içine girecek inşallah.hemen karamsarlığa kapılıp küme düşeceğiz havası yaratmayalım.hadi kendimizi taraftar olarakda toplayalım silkelenin arkadaşlar herşey bitmedi.
|
Zemin bozukmus!! Dogruya Samsunlu futbolcular Wembleyde oynadi.
Delikanlica berbat oynadik, teknik taktik bilgim yok desene. Zira zemin bozuklugu bizim gibi beraberlige yatmaya calisan, defans yapan takimlara yarar.Sayende 9 haftadir yenemedigimiz gibi 3 haftadir gol de atamiyoruz.Son golu Konyaya atmistik sanirim aylar once,Devre arasindaki Azerbaycan,Sakarya ve telekom maclari zaten bu sonuclarin habercisiydi.Git Lorant artik daha fazla bizi rezil etme.Saha bozukmus.Senin kafan bozuk bence!! |
[B]SAHANIN BOZUK OLMASI SADEC E SİVASSPORUMU ETKILIYOR. BUNLAR BAHANE BİR AN ÖNCE TAKIMA DUZENIN GELMESI LAZIM HOCAAAAAAAAA[/B]
|
tamam anladikta baska takimlar nasil oynuyor busahalarda,hebsi bahane ,ama neyse bidahikine ,
yigidolar devam |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20. |