![]() |
Samsun maci MALTEPE Stadyumda
gelecek hafta yapacagimiz Samsunspor
macini cezalı olarak İstanbul’da MALTEPE Stadyumda oyniyacagiz |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bu ne saçmalık..İstda stat mı kalmamışda oraya vermişler....[/FONT][/B]
|
[QUOTE=ElbeyLi58]gelecek hafta yapacagimiz Samsunspor
macini cezalı olarak İstanbul’da MALTEPE Stadyumda oyniyacagiz[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KOCAMAN İSTANBULDA STAD MI KALMADI MAÇI MALTEPE STADINA VERİYORLAR...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
orasi kimin stadi?
kapasitesi ne kadar? |
[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]ALLAH ONLARI BILDIGI GIBI YAPSIN!!BEN DAHA BIRSEY DIYEMIYORUM..SOYLENECEK SOZ KALMADI!![/FONT][/COLOR]
|
[B]ya bu saçmalık yaaaa... kaç kişilik bi stat burası.. bize ali samiyen dar geliyo... federasyon iyice şaşırdııı yaaa[/B]
|
[B]evet aldığımız habere göre sivasspor samsun spor karşılaşması maltepe stadında oynanacakmış sahanın kapesitesi15 bin kişilikmiş inşallah doldururuz[/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]evet aldığımız habere göre sivasspor samsun spor karşılaşması maltepe stadında oynanacakmış sahanın kapesitesi15 bin kişilikmiş inşallah doldururuz[/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]aBİ 15 BİN KİŞİLİKSE DOLDURAMAYIZ O ZMAN....5-6 BİNE ANCA OYNARIZ...[/FONT][/B] |
Bu resmen saçmalık ya,Maltepe satadı minik bir stad bu tercih neden yapılmış anlayamadım çok ilginççççççç:confused:
|
yav bizim halısaha maçı yapıgımız yer daha fazla kişi alıo :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:15. |