SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ANDERSON, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6110)

SivasSpor.Com 07.02.2006 15:31

ANDERSON, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Sivasspor`un en çok gol atan futbolcusu Brezilyalı Anderson, 3-0` lık Samsun yenilgisinden sonra gözyaşlarını tutamadı.

Sivasspor`a kritik maçlarda goller kazandıran ancak sakatlık döneminden sonra henüz golle tanışamayan

Anderson`un Samsun maçından sonra soyunma odasına gözyaşı dökmesi takım arkadaşlarınıda bir hayli üzdü.

Hürdogan Gazetesi

GuNaY 07.02.2006 15:36

-->: ANDERSON, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

[B]Bütün oyuncuların aynı duygu içerisinde olması gerekir... almış olduğumuz en ağır yenilgi sayılır:mad: [/B]

07.02.2006 15:36

hırslanıp aglaması güzel bir şey ama bir an önce gollerini atmaya başlasın ........

FATIMA 07.02.2006 15:50

[COLOR="Black"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]LORANT'IN AÇIKLAMASI...[/FONT][/I][/B][/COLOR]

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][COLOR="Magenta"][B][I]Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, hissettiği duyguların yaşamak istemediği şeyler olduğunu belirterek, bu konuda çevrelerindeki herkesin, basının da hatası bulunduğunu belirterek, oyuncularının havaya sokulduğunu söyledi.

Futbolcularının 20. dakikadan itibaren taktik olarak oynanması gereken futbolu oynamadığını kaydeden Lorant, ''1-0'dan sonra bütün defansif anlayış kayboldu. Beşiktaş defansif anlayışını korudu ama biz yapamadık. Çünkü sahadaki bütün oyuncular star, süper star ve büyük oyuncu olduğunu düşünüyor ve havaya giriyor'' dedi.

Sivasspor'un sadece takım halinde futbol oynarsa maç kazanabileceğini ifade eden Lorant, ''Bugün seyrettiğim takımda bir disiplinsizlik vardı. Bunu seyretmekle kalmayacağım gereken önlemleri alacağım. Bundan sonra benim verdiğim taktiği uygulamayan futbolcu olursa ismi ne olursa olsun, evinde oturur, televizyonda izler maçı. Gençler var onları oynatırım, benim için hiç sorun değil'' diye konuştu.
Bu maçta tamamen taktik hatası yaptıklarını, bunun da oyuncularının disiplinsizliğinden kaynaklandığını belirten Lorant, maçın devre arasında oyuncularına ne söylediğinin sorulması üzerine ise, ''Onlara bu maçı kaybederlerse beni gerçekten tanıyacaklarını söyledim'' dedi.[/I][/B][/COLOR]

FATIMA 07.02.2006 15:51

[QUOTE=FATIMA][COLOR="Black"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]LORANT'IN AÇIKLAMASI...[/FONT][/I][/B][/COLOR]

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][COLOR="Magenta"][B][I]Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, hissettiği duyguların yaşamak istemediği şeyler olduğunu belirterek, bu konuda çevrelerindeki herkesin, basının da hatası bulunduğunu belirterek, oyuncularının havaya sokulduğunu söyledi.

Futbolcularının 20. dakikadan itibaren taktik olarak oynanması gereken futbolu oynamadığını kaydeden Lorant, ''1-0'dan sonra bütün defansif anlayış kayboldu. Beşiktaş defansif anlayışını korudu ama biz yapamadık. Çünkü sahadaki bütün oyuncular star, süper star ve büyük oyuncu olduğunu düşünüyor ve havaya giriyor'' dedi.

Sivasspor'un sadece takım halinde futbol oynarsa maç kazanabileceğini ifade eden Lorant, ''Bugün seyrettiğim takımda bir disiplinsizlik vardı. Bunu seyretmekle kalmayacağım gereken önlemleri alacağım. Bundan sonra benim verdiğim taktiği uygulamayan futbolcu olursa ismi ne olursa olsun, evinde oturur, televizyonda izler maçı. Gençler var onları oynatırım, benim için hiç sorun değil'' diye konuştu.
Bu maçta tamamen taktik hatası yaptıklarını, bunun da oyuncularının disiplinsizliğinden kaynaklandığını belirten Lorant, maçın devre arasında oyuncularına ne söylediğinin sorulması üzerine ise, ''Onlara bu maçı kaybederlerse beni gerçekten tanıyacaklarını söyledim'' dedi.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Magenta"]DEĞİŞEN BİRŞEY OLMUŞMU SİZCE???[/COLOR][/I][/B]

hattab 07.02.2006 15:54

eyyyt bre buisler aglamakla olmuuyoo kaybeden oturup aglamaya baslarsa artik isi bitmis demektir biz aglamayip dahada hirslanan oyuncu istiyoruz
takima nazar degdi heralde artik isler eskisi gbi gitmiyo bunu biz ta buralardan anladikta takimla birebir ilgilenenler hala gidisatin farkina varamadilar insallah hayirlisi olur

GrP_GARDAŞLAR 07.02.2006 16:02

BREZİLYA DA DOĞDU SİVAS LI OLDU HELAL OLSUN SANA ANDERSON BABA

karacaören34-58 07.02.2006 16:09

BU YENLGİDEN DERS ÇIKARMALARI LAZIM AĞLAMAKLA BİŞEY OLMAZ DAHA İYİ HAZIRLANIP BUNU TELAFİ ETMEK LAZIM HAZIRLIK MAÇLARINDANDA BÖYLE OLACAĞI BELİYDİ BİRAN EVEL TOPARLANMAMIZ LAZIM

OĞUZ 07.02.2006 16:16

O İSTERMİYDİKİ YENİLMEK, GOL ATMAK İSTEMEZMİYDİ ANDERSONUM. DELİKANLI ADAM OLDUĞUNDAN AĞLAMIŞTIR SİVASSPORU 3-0 A YAKIŞTIRAMADIĞINDAN AĞLAMIŞTIR. KENDİSİ DEMEKKİ SİVASSPOR İÇİN BİŞEYLER DİĞİL ÇOK ŞEY YAPMAK İSTİYO. BEN İSTERDİMKİ O GOL ATSIN KALECİ OĞUZ OKADAR GOL YEMESİN AMA OLUR BÖYLE ŞEYLER ANDERSONU AĞLADIĞI İÇİN DEĞİL DELİKANLILIĞI İÇİN TEBRİK EDERİZ!![FONT="Arial Black"]SİVASSPOR İSTEDİİĞİ YERE ULAŞACAKTIR HERŞEYDEN GEÇİLİR SENDEN GEÇİLMEZ SİVASSPORUM[/FONT]

deli_yigido 07.02.2006 16:19

Memleketimin havası onu Sivaslı yapmış...
İnş haftaya iyi geçer moralleri..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:26.