![]() |
SİTEYE GİRENLERİN SAYISI
Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.?
|
-->: SİTEYE GİRENLERİN SAYISI
[QUOTE=rguler]Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.?[/QUOTE]
olabilir ama hafta icide cok yogun geciyor hayat milletin isi gücü var abi gerci ben her gün icerideyim :D zaten sadik ve sürekli iceride olanlar belli gercek dost böyle günlerde belli olur |
iyi veya kötü günde herkes birlik olmalı özellikle kötü günde bu sitede daha çok kişinin olması lazım bence
|
[QUOTE=SivasLady]olabilir ama hafta icide cok yogun geciyor hayat
milletin isi gücü var abi gerci ben her gün icerideyim :D zaten sadik ve sürekli iceride olanlar belli gercek dost böyle günlerde belli olur[/QUOTE] aslı böyle olmamalı.en başta ben bu sitete az uğrayan şahışlardan biriyim.Kendimi ve benim gibi olanların hepsini kınıyorum |
Belki düşünmende haklı olabilirsin,ama ben eskisine göre daha çok girmeye çalışıyorum,yeni gelişmeler neler ne değişmiş neler oluyor,yukarıda yazan arkadaşların dediği gibi her ne olursa olsun,asıl şimdi daha çok sahip çıkmamız gerekiyor takımımıza,böyle günlerde hep yanında tam yanında olmamız gerektiğine inanıyorum, evet son zamanlardaki gidişattan etkilenen arkadaşlarımız olabilir, ama onlara tafsiyem: Başka Sivasspor yok,lütfen ilginizi daha çok artırın takımımıza, o zaman taraftarlık görevimizi tam yapmış sayılırız.
|
ben uzun zamandır giremeyen biri olarak bu eleştiri üstüme alıyorum evet sitemizi birazihmal ettim ama biz her koşulda sivassporumuzun yanındayız bunu bilenler bilir
|
kARAGÜMRÜK yANIYOR pOLİS bENİ aRIYOR !...
[B][COLOR="Black"][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SİTEYE KATILIMIN AZALMASI ASLA SİVASSPORUMUZUN KÖTÜ GİDİŞİ YÜZÜNDEN DEĞİL!..ARTIK BURASI HASRETLERİN GİDERİLDİĞİ MUHABBETLERİN BOL OLDUĞU KANAL HALINE GELDİ!..[/FONT][/CENTER][/COLOR][/B]
|
[QUOTE=rguler]Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.?[/QUOTE]
[B]BİZLER BURDAYIZ İYİ GÜN DOSTU HER ZAMAN COK OLUR. ÖNEMLI OLAN KÖTU GÜNDE BİR BİRİMİZE DESTEK VERMEK.[/B] |
Her zaman burda olmaya çalışıyorum bu site bizim sitemiz bu sivasta bizim sivasımız iyi gündede kötü gündede hep burda olmalıyız.Fakat artık sitemiz öyle bir hale geldiki gruplaşmalar başladı kanatındayım buda sitede azalmalara sebeb oluyor.
|
is güc nedeniyle fazla vakit bulamiyoruz heralde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:24. |