SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lorant: "Maçın hakkı beraberlikti" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6325)

MAVİ_BERE 19.02.2006 21:05

Lorant: "Maçın hakkı beraberlikti"

[LEFT][B][COLOR="Red"]Galatasaray'la evinde berabere kalan Sivasspor'da, teknik direktör Werner Lorant, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maçın hakkının beraberlik olduğunu söylerken, Cihan'ın gördüğü kırmızı kartın haklı olduğunu belirtti.. [/COLOR][/B][/LEFT]

[CENTER][I][FONT="Comic Sans MS"]Biz zaten maça, Galatasaray karşısına puan almak için çıktık, ama yenebilseydik, yenecektik.. Galatasaray'ı pozisyona sokmadık, bizim de pozisyonumuz yoktu.. Maçın hakkı beraberlikti, ve öyle bitti.."

"Ümit'le bir konuşmam olmadı, sadece Ümit yanıma gelip kırmızı kartlık bir hareket olmadığını söyledi, ben dekartın kesinlikle kırmızı olması gerektiğini, hatta 3-4 hafta ceza getirecek bir kırmızı kart olduğunu söyledim.."

"Bir kere baştan beri yanlış bir konuşma, ben hiç kimse ile anlaşma yapmadım.. Ben sıkça yaptığım gibi Almanya'ya ailemin yanına gittim.. Ama o takımın internet sitesinde yazılan haberler hakkında bir şey yapamam.. "[/FONT][/I][/CENTER]

apolat 19.02.2006 21:10

-->: Lorant: "Maçın hakkı beraberlikti"

yaw kardasım ne demek ya bız puan ıcın cıhtık yenebılseydık yenecektık ...nıye bız 3 puan ıcın cıktık dıyebılecek kadar cesur bı teknık dırektorumuz yokk.. :(

TracyMcGrady58 19.02.2006 21:13

lorant hakli macin hakki beraberlikti

PATRON 19.02.2006 21:16

bu oyun şekliyle galibiyet beklemek yanlış olurdu..elbette maçın hakkı beraberlikti..

x_burnley 19.02.2006 21:35

Ben lorant'ı anlıyamıyorum ya takım 10 kişi kalmış iken neden takımı atak oynatmıyor.
Acaba galatasaray takımından çekiliyor mu ister istemez aklıma geliyor
Ama her şey bir yana müsabakada terbiyesizce hareket yapan CİHAT HASPOLATLI bu maçtaki bütün güzelliklere gölge düşürmüş oldu bence bu futbolcuya tff çok ağır bir ceza vermeli.
Bu müsabakada SİVASSPORUMUZ hakikaten güzel kapandı iyi karşılık verdi
Kendi evimizdeki maçlarda nasıl oynayacağımızı bir kez daha gösterdik.
Artık sivasspor türkiye liginde var bunu herkes bilmeli ve aynı zamanda acaba sivasspor düşecekmi soruları yok artık ben düşünmedim düşünmekte istemiyorum asansör değiliz biz yeterli mi?

sVs 19.02.2006 21:49

sen böyle oyun anlayışı ve böyle adamlarla maça çıktığın sürece bize çok saç yoldurursun hocam bugün gs gününde değildi yoksa halimiz haraptı bilmem bu türk futbolunun almanlardan çektiği nedir kardeşim

sinan58_34 19.02.2006 22:36

[B][I]bence bızım ıcın 1 puanda vazgecılmez biz 1 gol yeseydık onun ardı arkası kesılmezdı gol arayısında ustuste hatalar yaparak oyunu mahvederdık [/I][/B]

skywriter 19.02.2006 22:53

[B]Arkadaslar hatirlarsaniz Besiktas da bize karsi yaklasik 60 dakika 10 kisi oynamisti. Lorant o macta buyuk hata yapip Besiktas'a yuklenmeye calisti, ve kontradan yedigimiz gollerle mactan yenik ayrildik. Ama ayni hatayi bugun yapmadi, cunku biliyordu ki 10 kisi kalip iyice hirslanmis ve 3 puana siddetle ihtiyac duyan lig ikincisi takima saldirirsa defansinda verecegi aciklarla cok rahat gol yiyebilir ve Besiktas macinin aynini tekrar yasayabilirdi. Lorant'in hata yaptigini dusunmuyorum, en dogru olani yapti. Forvet hattimiz biraz daha istekli ve becerikli olsa 3 puan da alabilirdik ama alinan 1 puan hic de fena degil..[/B]

hüseyin karaca 19.02.2006 23:24

Bence G.S.maçında iyi oynadık bu şekilde samsun.manisa maçlarını oynasaydık poan alırdık.Trabzon maçında da adam adama oynarsak bilakis FATİH Tekke VE YATARAYI çok iyi tutmamız gerkir.SİVAS sporumuza yürekten başarılar dilerim.

blacksky 20.02.2006 00:05

Üzülerek kabul etmek gerekir ki şu an ligin en kötü futbolunu oynayan takımıyız.Galatasaraya karşı oynadığımız futbol falan değildi.bu maçtan 1 puan aldık diye sevinmenin bir gereği olduğunu sanmıyorum. doğru düzgün futbol oynayıp yenilseydik geleceğe dair daha ümitli olabilirdim.Biz madem bu kadar iyi savunma yapabilen bir takımız neden V. manisa ve samsun maçlarında toplam 6 gol yedik?..çıkıyoruz sadece gol yememek için dan-dun toplara vuruyoruz ve birazda şans yanımızdaysa 1 puanla paçayı sıyırıyoruz.Bu durum hep böyle gitmez...bizim adam gibi top oynayıp maç kazanmamız lazım...bize 3 puanlar lazım...sezon başındaki takımı mumla arar olduk.Maalesef sayın Lorant bu 1 puanlarla bizi oyalıyor, böyle devam edersek kendimizi ateş hattında bulmamız yakındır.Tekrar söylüyorum, futbol oynamamız ve maç kazanmamız şart... aksi takdirde, dü-şe-ce-ğiz.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36.