SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eski Maç Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Altay-Sivasspor Maci Oncesi-Sonrasi Tum Yorumlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=64)

b1glord 28.11.2004 21:16

[b]Altayin sahasi tam olarak bilmesemde sanirim cezali..ya seyircisiz ya da izmir disinda oynanacak bu mac..Zor olacak ama alicaz almak zorundayiz..Simdiden takima basarilar[/b]

bassguitar 28.11.2004 22:43

merhbalar.artik bu saatten sonra altay yada bir baskasi hiç farketmez.sivassporun bu lige 1 beden büyük geldigini bütün takimlar anlamiş olmali bence .kacari kalmadin süperlig orta anadolu efsanesi geliyorr

BekirBayrak 28.11.2004 23:00

EVET
Bu macıda alıp yolumuza devam edecegızzz
Artık SİVASSPOR futbolcusu ve taraftarıylaa
ikinci lige cok agır geldıgımızı bılıyoruz.
ve butun TURKİYEYİ bu agır yukten kurtarmak için tum sıvaslıları ve SIVASSPOR taraftarlarını bırlık ve beraberlıge cagırıyorum
bekle bızı super lig YİĞİDOLAR geliyorrrrrrrrrrr

eker 29.11.2004 08:37

[quote=b1gLoRD][b]Altayin sahasi tam olarak bilmesemde sanirim cezali..ya seyircisiz ya da izmir disinda oynanacak bu mac..Zor olacak ama alicaz almak zorundayiz..Simdiden takima basarilar[/b][/quote]

Umarım Altay cezalı değildir. Çünkü iki yada üç sezon önceki altay-sivas maçını hatırlıyorumda yer gök kırmızı beyazdı. Alırız bu maçı da inşallah. Bazen düüşünüyorum da çok zor bitecek bu lig.

mericcas 29.11.2004 13:17

[quote=bassguitar]merhbalar.artik bu saatten sonra altay yada bir baskasi hiç farketmez.sivassporun bu lige 1 beden büyük geldigini bütün takimlar anlamiş olmali bence .kacari kalmadin süperlig orta anadolu efsanesi geliyorr[/quote]
doğru söylüyor bu saatten sonra herkes vız gelir

RüStü ElmaS 29.11.2004 15:46

Insaallah bu macida atlatirsak Süperlige bir adim daha yaklasacagiz. :wink:

basayev58 29.11.2004 20:48

Maöın seyircisiz oynanması bizim aleyhimize olur.Biz sivasspor'un her İzmir maçında tribün üstünlüğümüzü ve Sivasspor'un gücünü ortaya koyuyoruz.Hele böyle bir şampiyonluk havası yakalamışken Allah'ın izniyle Alsancak'ı kırmızı beyaza boyar geçeriz kimsede engel olamaz.
YİĞİDO ENGEL TANIMAZ.

Karşıyaka maçında bizim oyuncularımıza taraftarlarımıza yapılanlar unutulmadı.İzmir medyası Sivasspor ve camiasını yenilginin vermiş olduğu eziklikle yerden yere vurdu.Bizlerden ortaçağ insansanları gibi bahsettiler.Eğer bu maç seyirciyle oynanırsa biz tribünleri doldurup bu satılmış İzmir medyasına ve spor camiasına cevabı oradan vermeye hazırız.

Hepiniz Allah'a emanet olun...

İzmir'den Yiğido BASAYEV...

ForzaSivas 30.11.2004 09:41

Bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın.

Kırmızı Beyaz Damat siyah beyaz geline karşı.....

kadir20 30.11.2004 16:01

bu hafta zannedersen manisa ve elazig puan kaybedebilir cünkü rakiplri güclü onun icin kazanirsak cok iyi olur inanirsak da basaracagimiza inaniyorum

elbeyli 30.11.2004 16:48

Bu maci alacagiz arkadaslar, baska yolu yok.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36.