![]() |
[b]Altayin sahasi tam olarak bilmesemde sanirim cezali..ya seyircisiz ya da izmir disinda oynanacak bu mac..Zor olacak ama alicaz almak zorundayiz..Simdiden takima basarilar[/b]
|
merhbalar.artik bu saatten sonra altay yada bir baskasi hiç farketmez.sivassporun bu lige 1 beden büyük geldigini bütün takimlar anlamiş olmali bence .kacari kalmadin süperlig orta anadolu efsanesi geliyorr
|
EVET
Bu macıda alıp yolumuza devam edecegızzz Artık SİVASSPOR futbolcusu ve taraftarıylaa ikinci lige cok agır geldıgımızı bılıyoruz. ve butun TURKİYEYİ bu agır yukten kurtarmak için tum sıvaslıları ve SIVASSPOR taraftarlarını bırlık ve beraberlıge cagırıyorum bekle bızı super lig YİĞİDOLAR geliyorrrrrrrrrrr |
[quote=b1gLoRD][b]Altayin sahasi tam olarak bilmesemde sanirim cezali..ya seyircisiz ya da izmir disinda oynanacak bu mac..Zor olacak ama alicaz almak zorundayiz..Simdiden takima basarilar[/b][/quote]
Umarım Altay cezalı değildir. Çünkü iki yada üç sezon önceki altay-sivas maçını hatırlıyorumda yer gök kırmızı beyazdı. Alırız bu maçı da inşallah. Bazen düüşünüyorum da çok zor bitecek bu lig. |
[quote=bassguitar]merhbalar.artik bu saatten sonra altay yada bir baskasi hiç farketmez.sivassporun bu lige 1 beden büyük geldigini bütün takimlar anlamiş olmali bence .kacari kalmadin süperlig orta anadolu efsanesi geliyorr[/quote]
doğru söylüyor bu saatten sonra herkes vız gelir |
Insaallah bu macida atlatirsak Süperlige bir adim daha yaklasacagiz. :wink:
|
Maöın seyircisiz oynanması bizim aleyhimize olur.Biz sivasspor'un her İzmir maçında tribün üstünlüğümüzü ve Sivasspor'un gücünü ortaya koyuyoruz.Hele böyle bir şampiyonluk havası yakalamışken Allah'ın izniyle Alsancak'ı kırmızı beyaza boyar geçeriz kimsede engel olamaz.
YİĞİDO ENGEL TANIMAZ. Karşıyaka maçında bizim oyuncularımıza taraftarlarımıza yapılanlar unutulmadı.İzmir medyası Sivasspor ve camiasını yenilginin vermiş olduğu eziklikle yerden yere vurdu.Bizlerden ortaçağ insansanları gibi bahsettiler.Eğer bu maç seyirciyle oynanırsa biz tribünleri doldurup bu satılmış İzmir medyasına ve spor camiasına cevabı oradan vermeye hazırız. Hepiniz Allah'a emanet olun... İzmir'den Yiğido BASAYEV... |
Bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın.
Kırmızı Beyaz Damat siyah beyaz geline karşı..... |
bu hafta zannedersen manisa ve elazig puan kaybedebilir cünkü rakiplri güclü onun icin kazanirsak cok iyi olur inanirsak da basaracagimiza inaniyorum
|
Bu maci alacagiz arkadaslar, baska yolu yok.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |