![]() |
hakemlerin tuttuğu takımlar.
Orhan Erdemir - Galatasaray
Süleyman Abay - Beşiktaş Erol Ersoy - Fenerbahçe İsmet Arzuman - Galatasaray Mustafa Çulcu - Fenerbahçe Oktay Demiray - Fenerbahçe Yunus Yıldırım - Fenerbahçe Metin Aydoğan - Galatasaray Aytekin Durmaz - Beşiktaş Metin Tokat - Galatasaray Cem Papila - Beşiktaş Serdar Tatlı - Fenerbahçe Bülent Yıldırım - Fenerbahçe Selçuk Dereli - Galatasaray Yılnur Önen - Galatasaray Zafer Önder İpek - Fenerbahçe Cem Deda - Fenerbahçe Kuddusi Müftüoğlu - Galatasaray Bülent Demirlek - Fenerbahçe Hakan Sivriselvi - Fenerbahçe Fırat Aydınus - Beşiktaş Hüseyin Göçek - Galatasaray |
**sivaslı hakem yokkkkkkkk**
Bi dene SiVası tutan yokmu be abi.....üzüldüm walla
|
ben hakem olsaydım kesin onu tutardım 4 büyük diye adlandırılan trabzonlu hakem bile yok...hakemlerde de fenerbahçe üstün :)
|
[QUOTE=puar]ben hakem olsaydım kesin onu tutardım 4 büyük diye adlandırılan trabzonlu hakem bile yok...hakemlerde de fenerbahçe üstün :)[/QUOTE]
KARDEŞİM FB ŞUAN TÜRKİYEDE HER ŞEYDE DİĞER TALIMLARDAN ÜSTÜN.BUNU DÜN GS 2.BAŞKANI ERGÜN GÜRSOY BİLE SÖLEDİ.AMA BU HAKEMLERİN TUTTUKLARI TAKIMLARI NERDEN BİLİYOSUN.KAYNAĞI NEDİR............. |
SELAM
ZATEN HERKES BİLİYOR BU TÜRKİYE 4 BÜYÜK SEMPATİSİNİ AMA BU KADRODA SİVASLI OLMAMASI ÇOK GÜZEL BİZ BU ŞEKİLDEDE GÖMERİZ ONLARI SAHAYA SİVASIMIN HAKEMLERİ BİZLERİZ ONLARI BİZ DESDEKLİYECEĞİZ HAKEMLER DEĞİL
|
SADECE ISTANBUL TAKIMLARINI TUTUYORLAR
FENERBAHCE:10 GALATASARAY:8 BESIKTAS:4 |
aslinda hakemlerin tuttugu takim halk tarafindan bilinmemesi lazim
|
cem papila beşiktaşlı olduğu içinmi beşiktaş maçlarını katlediyor.
|
Orhan Erdemir - Galatasaray
Süleyman Abay - Beşiktaş Erol Ersoy - Fenerbahçe İsmet Arzuman - Galatasaray Mustafa Çulcu - Fenerbahçe Oktay Demiray - Fenerbahçe Yunus Yıldırım - Fenerbahçe Metin Aydoğan - Galatasaray Aytekin Durmaz - Beşiktaş Metin Tokat - Galatasaray Cem Papila - BeşiktaşSerdar Tatlı - Fenerbahçe Bülent Yıldırım - Fenerbahçe Selçuk Dereli - Galatasaray Yılnur Önen - Galatasaray Zafer Önder İpek - Fenerbahçe Cem Deda - Fenerbahçe Kuddusi Müftüoğlu - Galatasaray Bülent Demirlek - Fenerbahçe Hakan Sivriselvi - Fenerbahçe Fırat Aydınus - Beşiktaş Hüseyin Göçek - Galatasaray bu hakemlerin yönettiği yada yönetecekleri maçlara nasıl güveneceksin. ben şahsen güvenmiyorum. hepsi duygularına yenik düşecektir. ve hakem tarışmaları sonsuza kadar sürecek. |
sonucta hakemlerde insan istemedende olsa tuttugu takima calar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49. |