SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   GEL PAZAR GEEEEEEEEEEEEL.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=658)

ofozturk 19.04.2005 11:49

Selamun aleyküm arkadaşlar.
Biliyorsunuz bu pazar günü vestel ile final maçı oynayacagız. Kazandığımız veya berabere kaldıgımız taktirde süper liği matematiksel olarak garantilemiş olacagız. Şuan size nasıl bir sevinç içinde oldugumu anlatamam...Sivassporumuza bu sevinci bize yaşattıgı için ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşünüyorum. Bu hafta nasip olursa ALLAH'tan bir malikeder çıkmazsa maça arkadaşlarla topluca 15-20 kişi gideceğiz. Bu pazarın biran evvel gelmesini ve maçın güzellikleri ile heyecanımı ikiye katlamayı sabırsızlıkla bekliyorum...Bu pazar nasıl gelecek heyacanla yerimde duramıyorum...TÜm dünya, tüm türkiye sivası ve sivassporu tv'den olsun, radyodan olsun dinleyecek bizde tüm dünyaya ve türkiyeye süper liğe nasıl hazır oldugumuzu bu maçta ve bundan önceki maçlarda oldugu gibi bundan sonraki maçlarda da kanıtlayacagız...
Geel pazar geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel....

Yer : Sivas 4 Eylül Şehir Stadyumu (Yiğidonun mekanı)
Saat : 14:00 (Zaman durdugu an)
Yayın Alanı : Tün dünya hatta uzayın birçok kesimi.
İzleyiciler : Yiğidolar ve yiğidoya gönül verenler

Geeel pazar geeeeeeeeeeeeeeeeeel.....

FatihSoner58 19.04.2005 12:44

Kimse yerinde duramiyor gardasim. Insallah kazanip mutlu sona ulasiriz.

Haydi yigidolar, gun kenetlenme gunudur, gun destek olma gunudur.. Susmak yok, son nefese kadar takima destek. hadi goreyim sizi Aslanlarim Yigidolarim...Kurban olurum destekleyin.

Insallah kazanacagiz Allahin izniyle. Baska yolu yok bunun.

Allaha emanet olun...

ofozturk 19.04.2005 12:51

aBİ YA BU RESMİMİM ÜSTÜNDEKİ YILDIZLARIN ADETİ NEYE GÖRE BELİRLENİYOR...

senarist 19.04.2005 13:56

ne kadar mesaj attıysan foruma ona göre yıldızlar yükseliyor...
mesela 0-50 arası tek yıldız
falan gibi....

senarist 19.04.2005 13:58

KAHRETSİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BEN PAZARLARI ÇALIŞIYORUM NE KÖTÜ Bİ DURUM MAÇ TRT DE OLACAK AMA BEN İŞTEYİM OF YAAAAAAAAAAA....

ARTIK TELEFON BAĞLANTILARIYLA TAKİP EDECEM MAÇI...

KEŞKE SİVASIN MAÇLARI HEP CUMARTESİ OLSA :) ÇÜNKÜ C.TESİ SABAH ÇALIŞMIYORUM...

ofozturk 20.04.2005 08:24

[quote=senarist]ne kadar mesaj attıysan foruma ona göre yıldızlar yükseliyor...
falan gibi....[/quote]

Forumlara mesajmı yoksa haberlere yorum yazınca mı artıyor...

Kaptan-58 20.04.2005 08:48

[quote=ofozturk][quote=senarist]ne kadar mesaj attıysan foruma ona göre yıldızlar yükseliyor...
falan gibi....[/quote]

Forumlara mesajmı yoksa haberlere yorum yazınca mı artıyor...[/quote]
[b]
FORUMLARA YAZI YAZDIKÇA ATIYOR KARDEŞŞŞŞŞ[/b]

ofozturk 20.04.2005 10:23

Ya abiler ya ben dayanamıyorum...Geceleri maçı düşünmek uyku dahi uyuyamıyorum.İşyerinde ilk işim siteye girmek gelişmeleri takip etmek oluyor. Dünya ile bağlantım koptu sayılır...
Nasıl sabredeceğim bana bir akıl veren var mı?

[size=6]Büyük güne 4 gün kaldı...[/size]

BROTHERS58 20.04.2005 18:39

PAZAR GÜNÜ MAÇ BASLADIGINDA BAYRAGIMI BALKONA ASIP O MUTLU ANI BEKLEYECEGİM.AYNEN 3.LİGDEN CIKTIGIMIZDA YAPTIGIM GİBİ BAYRAGIMIZI GÜNLERCE DALGALANDIRACAGIM BALKONDAN.O ANI YASMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM :roll:

ofozturk 20.04.2005 19:36

[quote=BROTHERS58]PAZAR GÜNÜ MAÇ BASLADIGINDA BAYRAGIMI BALKONA ASIP O MUTLU ANI BEKLEYECEGİM.AYNEN 3.LİGDEN CIKTIGIMIZDA YAPTIGIM GİBİ BAYRAGIMIZI GÜNLERCE DALGALANDIRACAGIM BALKONDAN.O ANI YASMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM :roll:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[size=6]Kıskananlar çatlasın...:)[/size]
:lol: :lol: :lol: :lol: :D 8) :lol:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:58.