![]() |
Merhaba arkadaşlar. Ben 13 yıldır İzmir'de yaşayan ve çalışan bir YİĞİDO'yum. SİVASSPOR'umuzun buradaki ve civar illerdeki tüm maçlarına gidiyorum. Enson Manisa'da (Sen neredeysen biz oradayız - KINIK KARDEŞLER) pankartıyla Küçük kızım Ezgi (davul çalan) ile, Yeniçeriler ve Çılgınlar 58 ile beraberdik. Onları tanımaktan çok mutlu oldum. Esas mesleğim İnş.Müh. ama ne yazık ki doğduğumdan beri çaresiz bir hastalığım var. O da "SİVASSPOR"... Altay'ın burada hiç mi hiç şansı yok. Maç Muğla'ya alındı ama nereye kaçarlarsa kaçsınlar hiç şansları yok. Tüm civar illerdeki Yiğidoları maça bekliyorum. Şampiyon nasıl desteklenirmiş gösterelim....
|
abi manisada beraberdik kızının maşallahı var süper davul çalıyor inşallah muğlaya gelirsek orda görüşürüz.
Ne yağmur ne çamur dinler her zaman her yere gider severse gönülden sever bu alemde Yeniçeriler |
ForzaSİvas, Muğla'ya gelirseniz mutlaka görüşelim. Trübinde beni mutlak bul. Muğla'dan Sivas'a 3 puan gönderelim. Gönderelim ki son 4 maçta 10 veya 12 puan garanti olsun...
|
abi yol çok uzun ya 16-18 saat sürüyo manisadan dönüş 21 saat sürüyo yolda perişan oluyoruz ginede bizim işimiz belli olmaz gelirsek inşallah orda görüşürüz.
hep destek tam destek verdik sizlere adımız çıktı teröristlere terörist değiliz taraftarız biz alemin kralı Yeniçeriyiz |
Haklısınız, yol az bir yol değil. Perişan olur insan. Canınız sağolsun. Gelirseniz görüşürüz. Gelemezseniz de merak etmeyin biz bunlardan 3 puanı alıp size göndeririz. Fedakarlıklarınız için gruptaki tüm arkadaşlara teşekkür ve selamlarımı ilet. Görüşmek üzere...
(KINIK KARDEŞLER)... |
[quote=izmirliyigido]Haklısınız, yol az bir yol değil. Perişan olur insan. Canınız sağolsun. Gelirseniz görüşürüz. Gelemezseniz de merak etmeyin biz bunlardan 3 puanı alıp size göndeririz. Fedakarlıklarınız için gruptaki tüm arkadaşlara teşekkür ve selamlarımı ilet. Görüşmek üzere...
(KINIK KARDEŞLER)...[/quote] Yiğidom için hiç bir deplasman farketmez keşke altay cezalı olmasaydıda izmirde olsaydı maç ne güzel 10000 taraftarımızla oynardık ama saglık olsun yiğidolar muglayada giderler..... ŞAMPİYON YİĞİDOLAR..... |
Serhan kardeşim doğru söylüyor. Maç Alsancak'ta olsaydı burayı bayram yerine çevirecektik. Ama olsun, farketmez. Bizde Muğla'yı feth ederiz. Muğla'lılar da bir şampiyon takım izlesinler değilmi? Gerçi onlar Altay'ı destekleyecekler. O yüzden kalabalık olmamız gerekiyor. Maçta görüşmek üzere..KINIK KARDEŞLER...
|
ABİ bi otobüs Yeniçeriler olarak geliyoruz maçta görüşürüz
|
nerde olursa olsun bumaçı alır memleketim.başarılarSİVASım...
_________________________________________________________ bizlere terorist deselerde duduramaz çArşı yı kimse ya seve seve olmassa ipe ipe KRAL çArşı bu alemde KRAL çArşı bu alemde[b][/b] |
[quote=ForzaSivas]ABİ bi otobüs Yeniçeriler olarak geliyoruz maçta görüşürüz[/quote]
Veysel maça araba kaldırıyormusunuz?kaç otobüs hadi gazanız mübarek olsun şimdiden.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |