![]() |
ne kelime kullansam diye düşünüyorum bunlar kim oluyorda o kelimeyi konuşuyor ya dokunulmazlıklarınamı güveniyorlar anlamış değilim böyle adi herifler işte güzelim türkiyede ayrımcılık yapıyorlar bu şerefsize lafını iade ediyor değerli sivasspor camiaasından özür dilemesini diliyorum ama özür dilesede farketmez aslında şerefsizin söylediği
|
TAKMAYIN BÖYLE ŞEYLERİ KAFANIZA.ŞİMDİ BİZ YENSEYDİK NELER YAZACAKTIK KİMBİLİR.NASIL BASTIK,VESTELE GEÇİRDİK FİLAN.TABİKİ BİR MİLLETVEKİLİNİN BU SÖZÜ KULLANMASI ÇOK AYIP.EĞER BÖYLE BİR ŞEY YAPMIŞSA ZATEN SAYIN BAKANIMIZ ABDÜLLATİF ŞENER GEREKENİ YAPAR MERAK ETMEYİN.
|
(manisa milletvekili) adam olmak zor zanaat....... manisayı galibiyetinden dolayı kutluyorum...
|
ADI ÜSTÜNDE MİLLETVEKİLİ BİZ MİLLETİN ASLIYIZ.O SADECE VEKİL ASIL OLAN BİZİZ.SAHADA CEVAP VERECEKTİK AMA OLMADI.HAKKIMIZDA HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEK.
|
YAPTIĞI BU KONUŞMA GERÇEKTEN BİR VEKİLE YAKIŞMIYOR.DUA ETSİNLER Kİ OSATDYUMDAN TEK PARÇA HALİNDE ÇIKTILAR..İ.T UTNSA DON GİYER ....
|
[quote=esenyurtlu_nail]YAPTIĞI BU KONUŞMA GERÇEKTEN BİR VEKİLE YAKIŞMIYOR.DUA ETSİNLER Kİ OSATDYUMDAN TEK PARÇA HALİNDE ÇIKTILAR..İ.T UTNSA DON GİYER ....[/quote]
nail gardasım...bir laf ancak bu kadar cuk oturur. |
vallahi tek parça olsada çıktılar beş parçada çıktılar ve bazılarının özünerek bastığım sözüm ona 10.000 muhteşem yiğido!!! seyretti
|
HEM ÇOK ÇOK DUA ETSİNLER ....DEDİKLERİ SİVASLILAR ONA O KELİMELİR YEDİRİRLER Dİ ...
|
[quote=gakgo58][quote=esenyurtlu_nail]YAPTIĞI BU KONUŞMA GERÇEKTEN BİR VEKİLE YAKIŞMIYOR.DUA ETSİNLER Kİ OSATDYUMDAN TEK PARÇA HALİNDE ÇIKTILAR..İ.T UTNSA DON GİYER ....[/quote]
nail gardasım...bir laf ancak bu kadar cuk oturur.[/quote]EYWALLAH GAKKO GARDAŞ... |
[quote=kursad58]vallahi tek parça olsada çıktılar beş parçada çıktılar ve bazılarının özünerek bastığım sözüm ona 10.000 muhteşem yiğido!!! seyretti[/quote]SEN FAZLA YORUM YAPMASAN İYİ OLUR..ÇÜNKÜ ÇOK BİLİNÇSİZCE YAZIYORSUN..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:33. |