![]() |
SANALDA DA İSPATLANDI
[img]http://sanalaile.com/images/banner/Pankart.gif[/img]
[B]SANALDA DA İSPATLANDI [/B] Turkcell Süper Ligindeki takımların internet siteleriyle ilgili yapılan ankette üç büyükler dışında en çok ziyaret edilen site Sivasspor takımının internet siteleri yer alıyor. Böyle olunca Sivasspor ne kadar büyük bir camia olduğunu Sanal alemde bile herkese gösteriyor. Sivasspor’un sitesi olan [url]www.sivasspor.org[/url] .tr ile taraftar siteleri arasında da günden güne üye sayısı artan ve en çok takip edilen siteler arasında [url]www.sivasspor.com[/url] yer alıyor. Sivasspor resmi sitesi ve taraftar sitesi olarak Sivassporlu taraftarlara hizmet sunan bu internet siteleri, Kırmızı-beyazlı ekip hakkın haberlere yer veriyor. Aynı zamanda da anket ve forumlarla takımları hakkında yorumlarda bulunulmasını sağlıyor. Bir anlamda Sivasspor`un başarısı için çalışan bu siteler en çok ziyaret edilen site olmaları nedeniyle bir kez daha Sivasspor’un büyüklüğünü gözler önene seriyor. Sivasspor resmi sitesi [url]www.sivasspor.org. tr[/url] ve taraftar sitesi [url]www.sivasspor.com[/url] her geçen gün gücüne güç katarken, günlük olarak 54 ülkeden 12000 kişiye Sivasspor ile ilgili haberi ulaştırıyor. [url]www.sivasspor.com[/url] olarak şuana kadar toplam 17.645 üye toplarken, üç büyük takımın internet sitelerine her geçen gün yaklaşıyor Hakikat |
-->: SANALDA DA İSPATLANDI
[B]İspatlanmaması ne mümkün, Başka bir adresmi varki ;)[/B]
|
--->: SANALDA DA İSPATLANDI
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]TARAFTARLARIMIZIN BÖYLE İNTERNET SİTELERİNE İLGİ DUYDUKLARI GİBİ MAÇLARADA İLGİ DUYMALARINI BEKLİYORUM...[/B][/FONT][/COLOR]
|
SONUC BOYLE OLMASA SASARDIM ZATEN EL ELE HEP BIRLIKTE DAHA BUYUK BASARILARA .
|
[B][I]goz onundeki sey ama ısbatlanmasıda guzel olmus her gecen gun sitemizin kalitesi giderek artıyor [/I][/B]
|
BU KADAR SAHIP OLMA DUYGUSU YAKISIR..EEE SIVAS MILLIYETCILIGINEDE BU YAKISIR..
HER GECEN GUN ARTMAK COGALMAK UMUDUYLA.... |
[COLOR="Blue"]buda neden kaynaklanıyor disiplin seviye bilinçli görev aşkı[/COLOR]
|
54 ulkeee vayy!!!!!!!!! afrikadaandaa katlilan varmi acaba pologna rusya saya saya bitmez cunki sivaslilar heryerdeee
|
GARDAŞ ZATEN BİZ DE ÇOKUZ İSTANBULDA DAHAMI OLMASIN İKİ BUÇUK MİLYON SİVASLI VAR İST DA YANİ
BELKİ HERKES GİREMİYOR AMA BİR ÇOĞU GİRİYOR BEN ŞAHSEN HERKESE SÖYLÜYORUM SİTEMİZ VAR DİYE ADRESİNİDE VERİYORUM EN AZINDAN BURDA BİR ÇOĞUNLUĞUMUZ OLSUN BARİ HERKESE SELAMLAR SEVGİLER ALLAH A EMANET OLUN DEĞERLİ HEMŞERİLERİM |
YA BEN BU SITEDEN RAHATSIZIM VESSELAM--ARKADASLAR
BILGISAYARI ACAR -ACMAZ ÖNCE BU SITEYI TIKLIYORUM ELIMDE OLMADAN BEYNIM BENI BURAYA YÖNLENDIRIYOR BENDEN SÖYLEMESI BAGISLIK YAPIYOR-SONRA HASTA OLURSUNUZ UYARILMADIM DEMEYIN-SELAM VE SEVGIYLE BEYPINARLI YIGIDO |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07. |