![]() |
TATİLDE SON HAFTA
Sivasspor’da yeni sezon hazırlıkları gelecek hafta start alacak.
Turkcell Süper Lig’inde ikinci sezonunu geçirecek olan Sivasspor’da futbolculara verilen izin gelecek hafta sonunda sona erecek. Gelecek hafta kendi tesislerinde toplanmaya başlayacak olan Sivassporlu futbolcular hemen çalışmalara başlayacak. Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacakları antrenmanlarla start verecek olan Sivasspor, ardından Gerede’de hazırlık kampına girecek. Gelecek hafta çalışmalar başlayacak olması nedeniyle futbolcular tatilde son günlerini geçirmeye başladılar. Futbolcular gelecek hafta Cumartesi günüyle birlikte Sivasspor Sosyal tesislerinde toplanmaya başlayacaklar. Hakikat |
-->: TATİLDE SON HAFTA
iyi tatillerrr simdilikkkk.........................
|
tatillerini iyi yapsınlar pecze yaman bir adama benziyor
|
[B]sivas spor toplanacak ama hala dişe dokunur bir sporcu alamadıkya
yine cok gec kalıyoruz herkes malı götürdü biz hala uykudayız bu nasıl iş ya[/B] |
[QUOTE=Etem-Murat][B]sivas spor toplanacak ama hala dişe dokunur bir sporcu alamadıkya
yine cok gec kalıyoruz herkes malı götürdü biz hala uykudayız bu nasıl iş ya[/B][/QUOTE] hizli kosan atin ....seyrek düser YÖNETIM EN DOGRUSUNU YAPIYOR UCUZLUKTAN MAL ALMIYOR FUTBOLCU ALIYOR ACELE ILE OLMAZ BU GIBI ISLER INCE ELEYIP SIK DOKUCAKSINKI PARAN CARCUR OLMASIN VEDE IYISINI ALASIN. FUTBOLCU ALIRSIN BU NEBICIM FUTBOLCU TEKNIK ADAM ALIRSIN BUNE BICIM TEKNIK ADAM BAZI TARAFTARLARI ALGILAMAKTA GÜCLÜK CEKIYORUM YÖNETIM HEPIMIZDEN DAHA IYI BILIR KIMI ALIP KIMI ALMICANI TARAFTARIN GÖREVI TAKIMINI VEDE YÖNETIMI DESTEKLEMEKTIR ARKADASLAR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |