SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SİVASIN YEDİĞİ GOL YÜZDE YÜZ OFSAYT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=707)

sivaslim58 26.04.2005 15:59

AKŞAM MAÇI KAYDETTİM.DEFALARCA SEYRETTİM YEDİĞİMİZ GOL OFSAYT HEMDE 2 KİŞİ BİRDEN.AMA KİMSE BUNA DEĞİNMEDİ.AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA BUYURSUN.AMA HAKEM ES GEÇTİ BİRDE YÜZDE YÜZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ CEZA ALANI İÇİNDE MANİSALI FUTBOLCU ELİYLE KURTARMIŞ TOPU.YAZIKLAR OLSUN BU HAKEMLERE.

kadir20 26.04.2005 16:05

yapmaa yaa gercekten mi gardas

sivaslim58 26.04.2005 16:11

EVET OFSAYT AKININ İLK KURTARDIĞI ANDA KAFAYI VURAN MANİSALI FUTBOLCU VE YANINDAKİ OYUNCU KESİNLİKLE OFSAYT.ZATEN GOLDEN SONRA SOL TARAFTAKİ SİVASLI FUTBOLCU İTİRAZ EDİYOR AMA KİMSE DİKKATE ALMIYOR.BUGÜN 2.LİG DOSYASININ AKŞAM TEKRARI VAR SEYREDİN.AYRICA CEZA ALANI İÇERİSİNDE MANİSALI FUTBOLCUNUN ELİYLE TOPU KESTİĞİNİDE GÖRECEKSİNİZ.BİZİM LEHİMİZE BİR PENALTI VERİLDİĞİNDE VEYA LEHTE BİR KARAR VERİLDİĞİNDE HERKES KONUŞUYORDA ŞİMDİ NEDEN KONUŞULMUYOR YÖNETİM UYUMA.

kadir20 26.04.2005 16:36

gardas yönetim ne yapsin bu saatten sonra cok gec kalinmis

ElbeyLi58 26.04.2005 16:43

Gardas malesef
ofsayta olsa vermisler Goollllllü :!: :!: :!: :!:

BROTHERS58 26.04.2005 17:01

[quote=sivaslim58]AKŞAM MAÇI KAYDETTİM.DEFALARCA SEYRETTİM YEDİĞİMİZ GOL OFSAYT HEMDE 2 KİŞİ BİRDEN.AMA KİMSE BUNA DEĞİNMEDİ.AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA BUYURSUN.AMA HAKEM ES GEÇTİ BİRDE YÜZDE YÜZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ CEZA ALANI İÇİNDE MANİSALI FUTBOLCU ELİYLE KURTARMIŞ TOPU.YAZIKLAR OLSUN BU HAKEMLERE.[/quote]

DİKKATTEN KACAN BİR OLAY AMA HAKLISIN KALECİDEN DÖNEN TOPU BOSTAKİ FUTBOLCU TAMAMLADI AMA NE YAPALIM ARTIK GECTİ.ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA BAKALIM KEŞKE BUNU SENİN GİBİ YÖNETİMDE GÜNDEME GETİRSEYDİ.ARTIK GECTİ.

skywriter 26.04.2005 17:16

Bence maalesef ofsayt degil arkadaslar. Cunku topu iceriye dolduran Manisali futbolcu Burak topa vurdugu zaman, daha sonra kalecinin arkasinda gorulen Mehmet ve diger Manisali futbolcu bizim oyuncularla ayni hizada, Burak topa vurduktan sonra hareketleniyorlar. Zaten topa vururken top bizim oyunculardan birisine carpiyor.
Daha sonra Akin'in vurdugu topa Mehmet kafasiyla mudahale ediyor ki top Sivassporlu bir oyuncudan gelmis, ofsayt olmaz.
Bu pozisyonu tekrar izlerken Hakki'nin eksikligini gormus oldum, cunku pozisyon sirasinda sol kanattaki defans oyuncularinda ne kademe anlayisi ne de oyuncu paylasimi var. O iki kisi nasil olur da tum defansin arkasina sarkabilir anlayabilmis degilim.

Penalti pozisyonunu goremedim. Eger boyle bir durum varsa gercekten hakkimiz yenmis..

sivaslim58 28.04.2005 07:19

kesin ofsayt kesin.rakip futbolcu vurduğu an bizden kimse yok.zaten yönetimde sonunda anladı ofsayt olduğunu açıklama yaptı.belki buraya bakmışlardır.manisa sporcu futbolcu hareketsiz orda duruyor hareket halinde değil.

sivaslim58 28.04.2005 07:23

Vestel Manisaspor karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli bir maç olduğunu dile getiren Ünsal, puan olarak olmasa bile prestij açısından karşılaşmanın öneminin daha büyük olduğunu söyledi. Karşılaşmanın oldukça gergin bir atmosferde başladığını belirten Ünsal şöyle devam etti: “Taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk turunu atabileceğimiz bir maçtı. Oldukçada gergin bir atmosferde başladı. Futbolcularımız üzerine düşen görevi yaptılar ama Manisa nerdeyse 10 kişiyle defans yaptı. Sadece uzun toplarla ileri çıktılar. Bizim futbolcularımızda ellerinden gelen her şeyi yaptı ama ikinci yarıda maçı tekrar izlediğimizde birçok pozisyonumuz var ancak gol atamadık. Manisaspor ofsayt olan bir pozisyonda golü buldu. Gol anı kesinlikle ofsayttı” dedi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20.