![]() |
Tolga Doğantez
[IMG]http://besiktas1965.com/images/tolga_dogantez.jpg[/IMG]
[B]Tolga Doğantez [/B] Doğum Tarihi : 22.02.1975 Doğum Yeri : İzmir Uyruğu : (Türkiye) Boy : 182 cm Kilo : 77 kg Pozisyon : Defans anlaşma 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıl daha önce oynadigi Takimlar: Gençlerbirliği, Beşiktaş, İstanbulspor, Ankaragücü, Ankaraspor, Diyarbakırspor ve Samsunspor. |
-->: Tolga Doğantez
Pek Dıkıs Tutturan BIr Futbolcu Degıl..
Hayırlı Olsun yınede... |
İYİ OYUNCUYA BENZİYOR HAYDİ HAYIRLISI
|
Sivassporumuz icin hayirli ugurlu olsun basarilar dileriz. Tolga Dogantez basarilar dileriz. saygilar
|
Bu Ne Biçim Bir Transfer Kardeşim
:mad: [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"][/COLOR][/FONT]
Şu [B](Silindi)[/B] Tolga Doğantez'den bahsediyorum.Yaw adam topa vurmayı bilmiyor yaw.Sivas spor bu futbolcuyu nasıl aldı acaba.Vallaha ben hiç beğenmedim |
-->: Bu Ne Biçim Bir Transfer Kardeşim
[QUOTE=K4r_Tugrul]:mad: [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"][/COLOR][/FONT]
Şu [B](Silindi)[/B] Tolga Doğantez'den bahsediyorum.Yaw adam topa vurmayı bilmiyor yaw.Sivas spor bu futbolcuyu nasıl aldı acaba.Vallaha ben hiç beğenmedim[/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Kardeşim bir futbolcu ne kadar kötü olursa olsun senin ona hakret etmeye hakkın yok Çünkü sonuçta o'da senin benim gisi bir insan...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B]Kötü oynayabilir ama bu denli bir hakaret kabul edilemez...[/B]
|
[QUOTE=K4r_Tugrul]:mad: [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"][/COLOR][/FONT]
Şu [B](Silindi)[/B] Tolga Doğantez'den bahsediyorum.Yaw adam topa vurmayı bilmiyor yaw.Sivas spor bu futbolcuyu nasıl aldı acaba.Vallaha ben hiç beğenmedim[/QUOTE] [B][CENTER][COLOR="Blue"] KARDEŞİM SEN SİVASSPOR DA OYNAYAN HİÇBİR FUTBOLCUYA BÖYLE Bİ YAZI YAZAMAZSIN SANA NE SİVASSPOR BU TOPCUYU NEDEN ALDIGINDAN.[/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat][B][CENTER][COLOR="Blue"]
KARDEŞİM SEN SİVASSPOR DA OYNAYAN HİÇBİR FUTBOLCUYA BÖYLE Bİ YAZI YAZAMAZSIN SANA NE SİVASSPOR BU TOPCUYU NEDEN ALDIGINDAN.[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE] [I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Murat bırak ya...Muhatap olma..Sivasın ekmeğini yiyen her futbolcu değerlidir...[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
KARİYERİ İYİ,YETENEKLERİ İYİ BENCE TOLGA 4-5 HAFTA SONRA KENDİNE İYİ BAKARSA ÖNCEDEN KENDİSİNİ TANIYAN HOCASIYLA BİRLİKTE FUTBOLUNUN SONBAHARINDA YENİDEN AÇAN BİR GÜL GİBİ GÖZÜKÜR VE BİZİM GİBİLERİN GÖĞSÜNÜ KABARTIR.BİZDE HAVA ATARIZ DEMEMİŞMİYDİK DİYE.(OKADAR HAKKIMIZ OLSUN AMA)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14. |