![]() |
YENİ TRANSFERLER
[FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"][/COLOR][/FONT]7 TANE YENİ TRANSFERİMİZ VAR. HAYIRLI UĞURLU OLSUN. İNŞALLAH HEPSİDE SİVASSPORUMUZA FAYDALI OLURLAR.
ACABA TANIYORMUYUZ YENİ TRANSFERLERİ. TANIYAN ARKADAŞLAR BİZE BİRAZ FİKİR VERİRLERSE İYİ OLUR. |
-->: YENİ TRANSFERLER
tanimiyorum ama bilgilendirilerse iyi olur bizi
|
yeni gelenlerden isim yapan iki futbolcu var ama malum futbolu isimler oynamıyor umarım yeni gelen futbolcular faydalı olurlar ama sanki bana biraz vasat futbolcular gibi geldi çünki yaşlarını almış topcular coğu, yıldız adayı yok gibi içlerinde ama yanılan ben olurum inşallah ama bu sene daha zor olacak gibi geliyor benim için diğer takımlar paraya kıymadılar kaliteli topçular aldılar defansımız biraz ağır gibi kaldı umarım alırlar oraya bir topcu kalitelisinden
|
MERT SERDAR AKDOĞAN HARUN ALİ GEREKSİZ TRANSFERLER İSMİ DUYULMUŞ KALİTELİ FUTBOLCULAR DAHA İYİ OLUR BENCE
|
yapılan transferlerin hepside süper transferler carvalho ve serdar da n çok umutluyum inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar ve bu sene sivassporun en azından ilk beşte bitirmesini sağlarlar
|
Bence bu yıl çok gereksiz transferler yapıldı.Özellikle Serdar Topraktepe transferini çok olumsuz buluyorum.İnşallah faydalı olurlar demekten başka yapacak bişey bulamıyorum.
|
arkadaşlar serdar topraktepe'nin kocaeli, beşiktaş ve bursa'da yaptıkları ortada. bence tam isabetli bir oyuncu transferi. orta sahamıuza güç katacaktır. 1-2 isim yapmış oyuncu daha alabilirsek ligde üst sıraları zorlayabiliriz. yeterki bu takıma inanalım. forvetimiz zaten çok güçlü. SİVASSPORLU.
|
benim kafamda da soru isaretleri var ama gecen sene de vardi ve yanildim. insallah yine öyle olur.
|
İSİMLİ FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEMEK İYİ BİR İŞ YAPILDI ANLAMINA GELMEZ. ÖYLE İSİMLİ, KALİTE FUTBOLCULAR VARKİ BAŞKA TAKIMA GİTTİĞİNDE UYUM SAĞLAYAMAZ YEDEKTEN KURTULAMAZ. BAZI FUTBOLCULAR DA VARDIR Kİ, YILDIZI PARLAKTIR ŞANS VERİLİR BU ŞANSI İYİ KULLANIR., KENDİNİ ÖN PLANA ÇIKARIR.
FUTBOLCUYU ALMADAN ÖNCE GEÇEN SEZONDAN İYİ İZLEMEK SÜREKLİ TAKİP ETMEK GEREKLİDİR. BENCE BÜLENT UYGUN BU İŞİN USTASI. YAŞ TAHTAYA BASMAZ. BEN BÜLENT UYGUN A GÜVENİYORUM VE HEPİMİZ DE GÜVENMELİYİZ. |
inşallah geçen seneki devre arasındaki ransferlere benzemez geçenseneki kiralık futbolcularımız as çıkar mohammedi de geri almalıyız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:34. |