![]() |
AÇILIŞI SİVASSPOR YAPACAK
Sivasspor Yönetimi Cumhuriyet Kupası 4’lü futbol müsabakası maç programını belirledi.
Sivasspor kulübünden alınan bilgiye göre Kupanın açılış maçı Sivasspor ile Sakaryaspor arasında oynanacak. Sivasspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre Cumhuriyek Kupası programı şu şekilde oluştu. 29 Temmuz Cumartesi günü (açılış karşılaşması) saatk 19.00’da Sivasspor ile Sakaryaspor arasında oynanacak. Ardından saat 21.00’da Konyaspor ile Kayseri Erciyesspor takımları karşılaşacak. 30 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da ilk maçlarda yenilen takımlar karşılaşarak üçüncülük ve dördüncülük için mücadele edecek. Saat 21.00’da ise ilk maçların galipleri Final müsabakası’nda karşı karşıya gelecek |
-->: AÇILIŞI SİVASSPOR YAPACAK
kupayi sivasimizin elinde görmek istiyoruzzzzz
|
bu kupayi kazanan takimin iyi bir sezon gecirdigine inaniyorum. 2. ligdeyken de bu kupayi kazanan takimlar o sezon hep 1. lige cikmistir...
|
inş. bu senede biz alırız kupayı. bu maçlarda bile herkesin stada gelmesi lazım herkese nekadar buyuk oldugumuzu göstermemiz lazım sabırsızlıkla beklıyoz yigidolar geliyorrrrrrrrrrrrrrr
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Açılışı ve kapanışı inşallah hayırlı ve güzel bir şekilde yaparız...İnşallah kupayıda alırız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]hadi hayırlısı olsun bak ben o macta olmam lazım o macları canlı seyretmem lazım arkadaşlar inşallah her hanği bir mani olmazsa ordayım hehehe[/B]
|
o maclar sivasta oynaniyo degil mii arkadaslarrr ben ordayim
|
güzel bir hazılrık macları olur her zamanki gibi kupayı kaldıran biz oluruz inşallah.
|
[B]İlk ve son maçları biz yaparız umarım..
Kapanış maçıda görkemli olur....[/B] |
YİĞİDOLARA BAŞARILAR
CUMHURİYET KUPASINDA YİĞİDOLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:26. |