![]() |
sizce yeni sezonda kadro nasil olmasini istiyorsunuz(ilk onbir)
goruslerinizi alim :) |
1. RECEP BILER
2. CAN ARAT 3. MAHMUT HANEFI 4. IBRAHIM TOROMAN ( OLABILIR CUNKU SIVASLI ) 8O 5. HAYRETTIN YERLIKAYA 6. SERGEN YALCIN 7. MURAT HACIOGLU 8. MUHAMMED ALI KURTULUS 9. GURHAN GURSOY 10. SEMIH SENTURK 11. MEHMET YILDIZ NASIL AMA ???? 8O 8O 8O |
[quote=nicolasdasouza58]1. RECEP BILER
2. CAN ARAT 3. MAHMUT HANEFI 4. IBRAHIM TOROMAN ( OLABILIR CUNKU SIVASLI ) 8O 5. HAYRETTIN YERLIKAYA 6. SERGEN YALCIN 7. MURAT HACIOGLU 8. MUHAMMED ALI KURTULUS 9. GURHAN GURSOY 10. SEMIH SENTURK 11. MEHMET YILDIZ NASIL AMA ???? 8O 8O 8O[/quote] gheheh iyi iyi ...bayaa fenerli yazmisin suan sivassporun sag bekinde kim oynuyor ? |
VALLA SAG KANATTA KIM OYNADIGIN BENDE BILMIYORUM ONUN ICIN HAYRETTIN YAZDIM AMA ODA SOL TARAFTA OYNUYOR !!!
|
evet ben de bilmiyorum
|
arkadaşlar sağ tarafta kadir oynuyor sanırım.yazdığınız kadro ligden düşer kendi takınımda yedek olan oyuncuları yazmışsınız sakarya spor bile bundan daha ii takım.sivas ın 5. büyük olması lazım biz onu bekliyoruz....
|
[quote=sivas_sivas58]arkadaşlar sağ tarafta kadir oynuyor sanırım.yazdığınız kadro ligden düşer kendi takınımda yedek olan oyuncuları yazmışsınız sakarya spor bile bundan daha ii takım.sivas ın 5. büyük olması lazım biz onu bekliyoruz....[/quote]
:) |
bu oyuncularla tekrar ikinci lige doneriz.fenerliler dolmus kaleye akcaabat sebattan hakani alalim.yedegide yavuz olur istanbulspordan yalcin aslinda yönetim en iyisini dusunur.
saygilar |
arkadaslar bu takim averaj takimi ollur bence kimse kendini kandirmasin
|
bizim üc büyüklerden yedek olan oyunculardan almamiz lazim tecrübesi olan
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:46. |