![]() |
yiğido çoştu
Yiğido coştu
Almanya karmasısını iyi futbol ve 4 golle geçti. İlk yarıda coştular Sıvasspor, Dorukkaya Greenpark Tesisleri'nde yaptığı hazırlık maçında Almanya Karması'nı ilk yarıda attığı gollerle 4-0 mağlup etti. Yiğido'nun golleri, 10'da Balili, 15 ve 25'de Ertuğrul ve 40'da Cem'den geldi. z Pecze çok memnun Teknik direktör Karol Pecze, "Oyuncularımı görme şansım oldu. Sakatlar iyileştiğinde çok daha iyi seviyeye geleceğiz. Özellikle ilk yarıdaki futboldan çok memnunum. Hazırlık maçlarımız sürecek" diye konuştu. fotomaç 10/07/2006 |
-->: yiğido çoştu
Yiğidolar’dan gollü prova 4-0
Gurbetçi oyunculardan oluşan Almanya Karması ile oynadığı hazırlık maçını; Ertuğrul (2), Balili ve Cem’in golleriyle 4-0 kazanan Sivasspor, oynadığı futbolla tam not aldı 10.07.2006 Yeniler beğenildi Yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık maçında Karvan’ı 2-1 mağlup eden Sivasspor, ikinci sınavında gurbetçi oyuncularımızdan oluşan Almanya Karması’nı 4-0 yenmeyi başardı. Oynadığı hücum futboluyla gözdolduran Kırmızı-Beyazlılar’ın golleri Ertuğrul (2), Balili ve Cem’den geldi. Teknik direktör Karol Pecze, karşılaşmanın ikinci yarısında bir çok genç isme yer verirken, yeniler mücadeleci futbollarıyla kendilerine sunulan fırsatı iyi değerlendirdi. Pecze hayli memnun Slovak çalıştırıcı, maç sonunda yaptığı açıklamada, henüz fizik olarak istenen seviyeye gelmemelerine rağmen sahadaki mücadeleden çok memnun olduğunu dile getirip, “Öğrencilerimin performansı beni yeni sezon öncesi hayli ümitlendirdi. Çalışma programımızı doğru şekilde uygularsak, gerçekten iyi işler yapabileceğimize inanıyorum” dedi. Yiğidolar Bolu kampını tamamladıktan sonra ikinci etap hazırlıkları için Avusturya’ya gidecek fanatik 10/07/2006 |
[B]Sıvasspor, Dorukkaya Greenpark Tesisleri'nde yaptığı hazırlık maçında Almanya Karması'nı ilk yarıda attığı gollerle 4-0 mağlup etti. Yiğido'nun golleri, 10'da Balili, 15 ve 25'de Ertuğrul ve 40'da Cem'den geldi. z inşallah böyle devam eder[/B]
|
Böyle başılkları cok görmek istiyoruz... Ligde de görürürz inşaallah
|
inş. ligtede böyle sonuclar alırız.ve ertugrulunda 2 gol atması ayrıca sevindim oda bu sene basarılı olacak gibi
|
geçen sene lorant sayesinde her maça beraberlik için çıktık neredeyse ama bu sene galibiyet için çıkacağız gibi geliyor bana.bu sene çok umutluyum.
|
DARISI LİGDE RAKİPLERİN BAŞIN HAYDİ HAYIRLISI [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]SAMPİYON SİVASSPOR [/FONT][/COLOR]
|
bu takim is yaparrrrrrr insallahhhhhhhhhh
|
HELAL OLSUN YIGITLERIME,DEMEKKI HUCUM AGIRLIKLI OYNAMAKTA FAYDA VAR,ILK YARI BASTITIRIP ATACAKSIN 3-4 GOL,IKINCI YARIDA ELINDEN GELDIGI KADAR SAVUNMA,KONTRAATAK.INSALLAH LIGDEDE AYNI SONUCLARI ALIR IYI YERLERE GELIRIZ.BIZDE TAKIMIMIZI AVRUPADA DESTEKLEME SANSINI VE GURURUNU YAKALAMIS OLURUZ.
|
[COLOR="Red"]iki maçta iki galibiyet iyi hazırlanıyoruz demek.
devamı gelir ligdede böyle galibiyetler alırız. inşallah.[/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:17. |