![]() |
SİVASSPOR GÖZ DOLDURDU
Sivasspor Gerede kampında oynadığı ilk hazırlık maçını 2-1 kazandı.
Azerbaycan ligini ikinci sırada tamamlayan Karvan takımıyla Dorukkaya oteli sahasında karşılaşan Sivasspor maçı Serdar Topraktepe’nin firikik ve genç Fatih Tutar’ın attığı gollerle 2-1 kazandı. UYGUN, “TAKIMDAN MEMNUNUZ” Oynanan hazırlık maçından sonra açıklama yapan Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun,takımın antremanlarda ve hazırlık maçında gösterdiği performanstan son derece memnun olduğunu söyledi. Uygun “Azerbaycan ligini ikinci sırada tamamlayan ve bize göre daha çok hazır olan Karvan önünde futbolcularımız iyi bir görüntü çizdi. Teknik direktörümüzde futbolcuların gösterdiği mücadeleden çok memnun. İnşallah Avusturya kampındada aynı performas sergiler lige hazır bir takım olarak Sivas’a döneriz”dedi. İKİNCİ HAZIRLIK ALMANYA KARMASIYLA Sivasspor kamptaki ikinci hazırlık maçını dün geç saatlerde Almanya karması takımıyla oynadı. Sivasspor-Almanya karması maçı gazetemizin spor sayfası yayına hazırlandığı saatlerde devam ediyordu. Hürdoğan[B][/B] |
> HüRdOğAn <
[B][FONT="Comic Sans MS"]HAzırlık maclarındaki performansları Çok Önemli... Göz dolduran Bİr Sivasspor Dedırtıyorsa Ligdede Fırtına Gıbı Esecegız Demektır...
Sivassporumuzun Performansının Artması Dıleklerimleeeeeee =) [/FONT][/B] |
-->: SİVASSPOR GÖZ DOLDURDU
HAZIRLIK MACLARI LIG ICIN OLCU OLMAZ AMA INSALLAH SIVASSPORUMUZ BU SEZON LIGIN TOZUNU ATACAK VE FIRTINA GIBI ESECEK BEN BUNA INANIYORUM.
|
[QUOTE=babayavuz]HAZIRLIK MACLARI LIG ICIN OLCU OLMAZ AMA INSALLAH SIVASSPORUMUZ BU SEZON LIGIN TOZUNU ATACAK VE FIRTINA GIBI ESECEK BEN BUNA INANIYORUM.[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]HAzırlık MAclarının Lig E etkısı buyuk....[COLOR="Red"][CENTER]YENİ TRANSFERLERIN BU MACLARDA TAKIM ARKADASLARI ILE UYUM ASAMASI VE ISINMASI....OYUR TARZLARININ MEYDANA CIKMASI GİBİ..!!!![/CENTER][/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][FONT="Comic Sans MS"]HAzırlık MAclarının Lig E etkısı buyuk....[COLOR="Red"][CENTER]YENİ TRANSFERLERIN BU MACLARDA TAKIM ARKADASLARI ILE UYUM ASAMASI VE ISINMASI....OYUR TARZLARININ MEYDANA CIKMASI GİBİ..!!!![/CENTER][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
HAZIRLIK MAÇLARIBİR OLCU OLMAZ...!! FAKAT OYUNCULARIN BİRBİRİNE ISINMASI VE EKSİKLİKLERİNİ GORMESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİ... |
[QUOTE=IsYaNKaR]HAZIRLIK MAÇLARIBİR OLCU OLMAZ...!!
FAKAT OYUNCULARIN BİRBİRİNE ISINMASI VE EKSİKLİKLERİNİ GORMESİ BAKIMINDAN ÖNEMLİ...[/QUOTE] [B][CENTER];) he gardas tamam =) (dusunce ozgurlugu)[/CENTER][/B] |
hazirlik maclari önemlidir ama skorlari ikinci planda kalir... gencler macinda görecegiz kapasitemizi...
|
[B]hazırlık macları takımın oturması için lazım hayırlısıynan takım tam manasıyla oturması için cok güzel ve kaliteli maclar yapmalı[/B]
|
insallah iyi eserizzzzzzz yeni sezondaaaaa
|
[COLOR="Blue"]bu zamana kadar hazırlık maçlarında yenildik ama ligte şampiyon olduk[/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:01. |