![]() |
[size=6]
İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde lider SIVASSPOR umuz ile 2. sırada yer alan Vestel Manisaspor, Birinci Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Sizce Süper lige Cikacak 3. Takim Hangisi olur ?[/size] |
K. Erciyes
bir de kocaelisporun hocası olay tv nin canlı yayınına katıldı o kadar komik duruma düştü ki şunları söyledi 1- erciyesle macımız bu haftalarda olmalıydı ( sanki isteğe göre fikstür ayarlanıyor kardeşim iki maçtada erciyes size üstünlük kurmuş 3. lüğü naasıl hak edeceksin) 2-süper ligin 15. si ile 2A nın 4.sü play off macı yapması gerekiyormuş ( Ey çok iyi bilen hoca sen süper ligin 15. si olsan bunu kabul edermisin avrupa da bunun bir örneği var mı daha komik duruma düşüyosun bahri hoca komik duruma) |
k.erciyesspor un tek.direktöru bir aciklama yapti
bursasporun 1.lige cikartilmasi icin hersey yapiliyor diye ne kadar dogru ne kadar yanlis onu bilemeyiz ama erciyessporun önunde sariyer karagümrük telekom var alirsa cikiyor benim dusuncemde erciyes puan kaybedebilir ama ben isterim k.erciyesspor birinci lige ciksin hem komsumuz hemde onlarda tatsin birinci ligi. saygilar |
[quote=58_SIVAS_58]Bence BURSASPOR 3.ncü olarak cikacaktir.[/quote]
AYNEN KATILIYORUM... BENCEDE |
Kimse Kusura Bakmasin Ben BURSASPOR diyorum cünki BURSA Taraftarlari bunu HAKEDIYORLAR Keske Bizlerde O Taraftarlar gibi Olsak!!
|
[size=6][color=blue][b]BURSA CIKACAKTIR VE CIKMASIDA GEREKLİDİR BENCE...[/b][/color][/size]
|
BURSANIN CIKMASINDAN YANAYIM
|
[i] [size=7][color=indigo][b]BENCE KAYSERI HAKKETTI
AMA BURSAYI CIKARACAKLAR GÖRECEKSINIZ !![/b][/color][/size] [/i] |
kayserinin maclari kolay bence kayseri bundan sonra birakmaz gibime geliyor
|
[size=6][/size][color=red][/color] BENCE BURSASPOR HAKETTİ...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16. |