![]() |
sahaya giren taraftar hakkında
sevgili yigidolar
daha bissmillah demeden bize sezon basi ceza almamiza sebep olacak olan bu arkadasa ne diyorsunuz. ben inanmiyorum ki o sivasli olsun acaba neyi kanitlamaya calisti vesselam |
-->: sahaya giren taraftar hakkında
[QUOTE=Sivaslipasa]sevgili yigidolar
daha bissmillah demeden bize sezon basi ceza almamiza sebep olacak olan bu arkadasa ne diyorsunuz. ben inanmiyorum ki o sivasli olsun acaba neyi kanitlamaya calisti vesselam[/QUOTE] KARDEŞ HİÇBİR ZAMAN TASVİP ETMİYORUM BU TÜR DAVRANIŞLARI. ANCAK BU HAKEMLERLE VE ÖZELLİKLE BU KADROYLA BU LİG BİTMEZ. EN AZ ÜÇ MAÇ CEZAMIZ VAR. ZATEN FEDERASYON DİŞ BİLİYOR. İNŞALLAH YÖNETİM ÇÖZÜM DÜŞÜNÜR ADAM GİBİ ADAMLAR ALIRLARDA LİGDE TUTUNURUZ. YAZIK BU MEMLEKETE VE SİVASLIYA |
[QUOTE=erdalsahin_58]KARDEŞ HİÇBİR ZAMAN TASVİP ETMİYORUM BU TÜR DAVRANIŞLARI. ANCAK BU HAKEMLERLE VE ÖZELLİKLE BU KADROYLA BU LİG BİTMEZ. EN AZ ÜÇ MAÇ CEZAMIZ VAR. ZATEN FEDERASYON DİŞ BİLİYOR. İNŞALLAH YÖNETİM ÇÖZÜM DÜŞÜNÜR ADAM GİBİ ADAMLAR ALIRLARDA LİGDE TUTUNURUZ. YAZIK BU MEMLEKETE VE SİVASLIYA[/QUOTE]
benim anlamadigim da o zaten federasyon dis biliyor buna ragmen böyle görüntüler hele hele ilk macta adam düsündükce kafayi yiyor bütün televizyonlar bunu konusuyor hadi hayirlisi bakalim bide o sahaya kosan nasil sivasda salina salina gezecek cok merak ediyorum vesselam |
bence sahada verilmemis bi penaltimiz var belki hakemin kasitli davranislarini hazmedemeyip girdi sahaya bence yapmamasi gerekirdi yanlis bi davranis ama insaallah bir daha olmaz.
|
çok yanlış bir hareket bu yüzden inşallah camiyamıza federasyondan ceza gelmez.Bu bizi için hiç iyi olmadı hadi hayırlısı.
|
Hakem ne kadarda kötü olursa olsun böyle bir hareket kabul edilemez. İlk günden böyle yapmaya başlarsak bu yıl başımız çok ağrır.
|
Şimdi delikanlılık yaptığını düşünüp övünüyordur kendisiyle eminim..bu alacağımız cezalar yüzünden ligden düşersek kendisiyle dahada gurur duysun!!!
|
sımdı sahaya girdigi için mutlumu acaba 1 kısının sahaya gırmesı sivasspora verecegi zararı düşündümü hiç bidaha olmaz inş.
|
Yazık daha ilk haftadan olucak şeyler degil bunlar şimdi ceza gelirse hesabını kim vericek
|
FUTBOL SEYİRCİYLE OYNANANDINMI GÜZEL OLAN BİR SPOR DALI. SON SANİYEDE GELEN GOLÜ GOL OLARAK VERİYORSAN.(FAUL VAR OFSAYITDA) HAKKIMIZ YENİLMİŞTİR TEPKİLERİDE HAKLI BULUYORUM. HAKEM KARDEŞİMİZ DUA ETMELİDİR UCUZ KURTULDUM DİYE.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:24. |