![]() |
Arkadaşlar yönetimin Baliçle anlaştığı söyleniyor Siz baliç transferi hakkında ne düşünüyorsunuz.Valla bence bu işi fazla abartmamalıyız yani tamam sergen kalitesiz bi futbolcuydu kimse istemiyordu ama en azından baliç bizde oynayacak kapasitede olduğuna inanıyorum.
En azından ücretsiz bir transfer olacak pek bi zarar etmeyiz denemekte yarar var. Bu transfer sonuçlanacakmı bilinmez ama yönetimin bunu bitirdiği söyleniyor. |
baliç biliomudurki sivasın yolunu??neyse yarın öğreniriz ;)
|
ARKADASLAR ELVIR BALIC TRANSFERI BENCE IYI OLUR. HATTA BOLIC DE DUSUNULEBILIR. CUNKU BUNLAR TURK STATUSUNDE; YABANCI OLARAK DA ANKARA B.B. GIBI AYNI ULKEDEN ISIMSIZ AMA GELECEK VAAT EDEN FUTBOLCULARIN ALINMASI TARAFTARIYIM. IYI OLUR INSALLAH...
|
slm arkadaslar
ben balicin bir roportajini okudum galiba bu sezon futbolu birakiyormus hatta konyayi birakip gitti ama sonra döndermislerdi. |
senarist sen nerden duydun bu haberi??
|
Sivasspor bence fener ve besiktastan adam almalı ve bir daha düsmemeli.Ayrıca yönetim sariyer macını şükrü saraçoglunda yapsın
|
BEN YÖNETİM VEYADA İSMAİL HOCA GİBİ YETKİLİ KİŞİLERİN DEDİĞİNDEN BASKASINA İNANMAYIN DERİM.DAHA LİG BİTMEDEN COK SENARYO YAZARLAR.BENCE BEKLEYELİM VE GÖRELİM.
|
[i][b]ya tabiiki bazı görüşmeler olacaktır ama son söz hocamızın[/i][/b]
|
senarist: ne demek sergen kalitesiz ve sivasspora yakısmaz. sen önce futbolu oyuncuları ögren takip et ona göre forum aç. senin konusmaya bile hakkın yok..!!!!!
|
ARKADAŞLAR HİÇ GEREĞİ YOK TAKIMIMIZ İÇİN EN FAYDALI OUNCULAR KİMSE ONLARI ALALIM İSİME İHTİYACIMIZ YOK FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR BİRLİK ZAMANI
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:04. |