SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR BENİM HER ŞEYİM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7880)

SivasSpor.Com 15.08.2006 20:11

SİVASSPOR BENİM HER ŞEYİM

Sivasspor’un başarılı oyuncusu ve gol bölgelerinin etkili silahı Musa Kuş “ Sivasspor benim her şeyim. Sivasspor’un başarısı için çaba sarf ediyorum “ dedi.

Turkcell Süper Liginin başlamasıyla birlikte kendi sahamızda yaptığımız Gençlerbirliği maçı ve deplasmanda Çaykur Rizespor önünde attığı birer golle adından söz ettiren başarılı oyuncu Musa Kuş, gol krallığına göz dikti.
Sivasspor’da olmaktan, Sivasspor forması giymekten duyduğu memnuniyeti dile getiren golcü futbolcu Musa Kuş “ Sivasspor benim her şeyim. Bu takımda başarısızlık diye bir kelimeyi asla kabul etmiyorum. Turkcell Süper Liginde en iyi imkanların tanındığı önemli kulüplerden birisi Sivasspor.Bu kulübün başarılı olması şart ve bizde elimizden geleni yapacağız. “dedi.

Yeniülke

UA_TAYFA 15.08.2006 20:31

-->: SİVASSPOR BENİM HER ŞEYİM

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor’un başarılı oyuncusu ve gol bölgelerinin etkili silahı Musa Kuş “ Sivasspor benim her şeyim. Sivasspor’un başarısı için çaba sarf ediyorum “ dedi.

Turkcell Süper Liginin başlamasıyla birlikte kendi sahamızda yaptığımız Gençlerbirliği maçı ve deplasmanda Çaykur Rizespor önünde attığı birer golle adından söz ettiren başarılı oyuncu Musa Kuş, gol krallığına göz dikti.
Sivasspor’da olmaktan, Sivasspor forması giymekten duyduğu memnuniyeti dile getiren golcü futbolcu Musa Kuş “ Sivasspor benim her şeyim. Bu takımda başarısızlık diye bir kelimeyi asla kabul etmiyorum. Turkcell Süper Liginde en iyi imkanların tanındığı önemli kulüplerden birisi Sivasspor.Bu kulübün başarılı olması şart ve bizde elimizden geleni yapacağız. “dedi.

Yeniülke[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]musa kuşu bu açıklamalarından dolayı kutluyorum...umarım diğer futbolcularda aynı bilinçte olurda biran önce takımı toparlar ve 3 puanla tanışırlar..[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Yiğiter 15.08.2006 20:45

musa hem oyunuyla hem kişiliğiyle hem de sivassporlu olma bilinciyle diğer futbolculara örnek bir futbolcudur.

aykut-akay 15.08.2006 20:52

musa kus soyadi gibi ucaracak sivasi isallah

PARTNER58AHMET 15.08.2006 21:02

musa kuşu tebrik edciyorum ve kutluyorum bundan sonrada buna benzer golleri bekliyorum

DeLi YuReK 58 15.08.2006 22:10

helal olsun sanaaa musaaaaaaaaa kussssssssssssssssss musaaaaaaaaaaaa kussssssssssssssssssssssssssss

aldair 15.08.2006 22:57

seni geçen yıl görmeyenler utansın musa biz seni biliyoruz zaten,sen takımın en etkili oyuncularından birisin.on numara diye taqbir edilen özelliklere sahip,çok iyi bir forvet arkası oyuncususun.

nazimgulturk 16.08.2006 01:01

BENCE MUSA KUŞ BU YIL ÇOK FAYDALI OLACAK BİRAZ DA BALİLİ ETKİLİ OLUR MEHMET VE ANDERSONDA YARDIMCI OLURSA BİZİ KİMSE TUTAMAZ

1967_DERNEK_MUSTAFA 16.08.2006 01:11

[COLOR="Blue"]her futbolcunun gittiği yerde çok kullandığı kelimelerden biri bu takım benim her şeyim[/COLOR]

ademgoze 16.08.2006 09:16

helal olsun böyle oyuncuya ne denirki alkışlar musaya....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34.