![]() |
Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B][I][CENTER]Arkadaşlar,bence mazeretsiz birşekilde yenildik,ama,herşey bitmedi,önümüzde uzun bir lig maratonu ve kayıplarımızın telafisi için zaman var,neyse artık olan oldu,
önümüzdeki antalyaspor,maçına bakalım,sizce antalyaspor'la,olan maçımızı,kazanırmıyız ne dersiniz. ben buhafta çok umutluyum antalyayı,yener rahat bir nefes alırız.bence futbolcularda,bütün güçüyle antalyaspora bilenecektir,sivassporun degil,antalyanın,şansa ihtiyacı olacak, antalyaspor üç maçınıda, berabere,ve golsüz bitirdi,bu haftada biz yeneceğiz,inşallah. sivassporumuzun,gücüne inanıyoruz rakip sahadada olsa,kazanırız.[/CENTER][/I][/B] [B]Tahminim[/B] [B][CENTER][IMG]http://www.resimload.com/141106/znz_455.gif[/IMG] Antalyaspor: 1 [IMG]http://www.resimload.com/141106/2Qz_446.gif[/IMG] SİVASSPOR: 2[/CENTER][/B] |
-->: Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
cok uyudum ben amam simdi uynadim arkadaslar bu mac ne olur biliyormuusnuz evet ANTALYA.3.sivasspor.o evet ne yazikki boyle
|
ant 3
svs1 görünen köy klavuz istmez ha gönül isterki beni burda utandırın yerin dibine sokun ama hiç umutlu değilim |
ABİ BIRAKIN YİNE BU MAÇI ALIRIZ FALAN YAAA.NASIL ALACAN MAÇI MAÇ ALACAK ADAM MI VAR SİVASSPORDA.GÖSTER BİZ DE TANIYALIM KİMSE O ADAM.
|
alooooooooooooooo şşşşş ne oluyorya ne bu karamsarlik? daha ligin başindayiz. hele bir bekleyin gün dogmadan neler dogar.........bumu sizin vefakarliniz?
birlik ve beraberlik gerekirken simdiden SIVASSPORUN Mezarini Kazmissiniz HELAL OLSUN SIZLERE |
yenerik insallah ama 9 kisilik takima tek bir pozisyonumuz yok...
|
takımımıza sevgiyle değil objektif bakmanın zamanı geçiyor.karamsarlıkla alaksı yok
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]0-0 bu maçın sonucu bundan daha iyisini bu takımdan beklemiyorum. Yapamayacağınıda biliyorum herşey cumhuriyet kupasında ortaya çıkmıştı... Artık yönetim şapkasını önüne koysu düşünsün...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Antalyaspor 0-2 Sivasspor
Ilk galibiyetimizi alacah insAllah |
içinizi rahat tutun arkadaslar sivasım bu macı 1-0 alacaktır inş.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |