![]() |
SARIYER=0
SİVASSPOR=2 MAÇ SONUCUNDAN ÇOK BEN MAÇA GİTMESİ MUHTEMEL TARAFTARLARA SESLENMEK İSTİYORUM. KARAGÜMRÜK MAÇINI HATIRLAYIN. SİZE 10 YTL'YE BİLET SATTILAR. SİVASSPOR CEZA YEDİ. SİVASSPOR TARAFTARININ İSMİNİ KULLANDILAR. GELİN BU MAÇA GİTMEYİN. BİLET PARASINI SİVASSPOR KULÜBÜNE BAĞIŞLAYIN.[/b] |
aslında arkadaşın söylediği dogru...
sarıyer macı deplasman olarak görünecek ve fazla bilet sarıyer klübüne verilecek... bir hafta sonraki karagümrük macı kendi sahamızda gibi istanbulda oynananacak. o maça sivaslıların gitmesi daha doğru ve yararlı olur... |
arkadaş ilk başta karagümrük maç bileti fiyatı 20 ytl di o yüzden taraftarlar girmedi tellerden atladılar ve ceza yedik.. eger sarıyer bilet fiyatlarıda yüksek tutarsa o maçtada olay çıkar eger dünkü bjk maçı gibi 10 20 30 50 ytl ye herkez gider ve karagümrük maçının ist da oldugu kesinmi?
|
[quote=karakule58]arkadaş ilk başta karagümrük maç bileti fiyatı 20 ytl di o yüzden taraftarlar girmedi tellerden atladılar ve ceza yedik.. eger sarıyer bilet fiyatlarıda yüksek tutarsa o maçtada olay çıkar eger dünkü bjk maçı gibi 10 20 30 50 ytl ye herkez gider ve karagümrük maçının ist da oldugu kesinmi?[/quote][b]
:!: İNŞALLAH BURDA OLUR CEFASINI BİZ ÇEKTİK SEFASINIDA SİVAS TA SÜRELİM[/b] |
[quote=bcoskun]SARIYER=0
SİVASSPOR=2 MAÇ SONUCUNDAN ÇOK BEN MAÇA GİTMESİ MUHTEMEL TARAFTARLARA SESLENMEK İSTİYORUM. KARAGÜMRÜK MAÇINI HATIRLAYIN. SİZE 10 YTL'YE BİLET SATTILAR. SİVASSPOR CEZA YEDİ. SİVASSPOR TARAFTARININ İSMİNİ KULLANDILAR. GELİN BU MAÇA GİTMEYİN. BİLET PARASINI SİVASSPOR KULÜBÜNE BAĞIŞLAYIN.[/b][/quote] [size=6][color=blue][b]ne demek maca gitmemek!!! sen inanıyormusun gitmeyenlerin parayı yonetime ulastıracaklarını???? ben inanmıyorum... hem gitmemek icin boyle bir enden de olmaz.... sen sivaslımısn!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/color][/size] |
gardaşlar bu maça gitmemek olmaz para denkleştiremezsem değil tellerden atlamak stada bile tırmanırım lakin para var şu an ama biletleri nerden alacağımız konusunda bir bilgisi olan varmı? ona göre iş yerinden ya izin alıcam yada kaytarıcam :D
|
Herşey sivas için...
|
Olurmu kardeşim maça gitmeyin falan. Herkes giderse kendine. Sen gitmezsen gitme. Senin yerine bilet alan eminim ki olacaktır.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |