![]() |
ARkadaslar Takimda Yeni Transfer Yokmu?
|
Yapma be flash her şeyiyle oturmuş,istediği futbolu oynayıp,istediği sonuçları alan bir takım için transferden bahsetmek motivasyonu bozmaktan başka bir işe yaramaz.Ben inanıyorum ki bu kadro bizi ligin sonuna kadar g.ötürür.
|
Eker çok komiksin yav! nasıl bir sistem kurmuşsan cümle içinde bile edepsizliğe müsaade etmiyor:))ama benim de banlanan kısımda KÖTÜ bir niyetim yoktu.
|
Kardeş napalım bazı kendini bilmez edepsizler gelip saçma saçma yazıyolar. Mecbur kaldık bole bi düzenlemeye. Bu arada bence takımın bi kaleciye ihtiyacı var. Açıkçası Yavuz beni çok korkutuyor.
|
Ligin ortasinda transver olurmu bee kardesim...hicmi futbol bilginiz yok belki devre arasi transver olur ama bence gereksiz...su anda oturmus bir sistem var... 8)
[list][quote][color=red]Admin yaziyor:[/color] Bak arkadas eger burada bir daha reklam yaparsan maalesef baska önlemler almamiz gerekiyor. Seni cok kez uyardik. Bu son uyari.[/quote][/list] |
tamam ya haklisiniz :) alla alla niye kizionuz maksat muhabbet olsun dedik.Ama haklisiniz takim iyi boyle.Hatta Super :wink:
|
HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık sivasli yapacak imzayı atıyomuş :lol:
|
[quote=ForzaSivas]HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık yapacak imzayı atıyomuş :lol:[/quote]
Bunu ben de okudum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Var herhalde bole bi olay. |
[quote=eker][quote=ForzaSivas]HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık yapacak imzayı atıyomuş :lol:[/quote]
Bunu ben de okudum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Var herhalde bole bi olay.[/quote] evet bende duydum gokhan bozkaya + 30 milyon paund felan gibi rakamlar agizdan agiza dolasiyor |
Arkadaslar suanda transfere ihtiyaç yok gibi gözüküyor ama şunu unutmayınki şampiyonluğa oynayan takımların kadrosu zengin olmalı 2 sene önceyi hatırlayın 5 puan öndeydik ama daha sonra kadromuzun zengin olmamasından dolayı şampiyonluğu kaçırdık...şuan değil ama devre arası iki veya üç tane isim yapmış kaliteli futbolcu almalıyız bizim futbolcuların kötü olduğundan falan değil yani maksat zengin bir kadroya sahip olmak......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:20. |