![]() |
KONYASPOR-SİVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
[B][COLOR="Blue"]Sezona iyi bir başlangıç yapamayan takımımız;
talihsiz yenilgiler ve puan kayıplarıyla hepimizi üzmüştü... 4. haftada ise Antalya deplasmanından 3 puan ile dönen ve bizleri sevindiren [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ[/COLOR] bu hafta [COLOR="Lime"]Konya[/COLOR] deplasmanına gidiyor... [COLOR="Lime"]Konyaspor[/COLOR] - [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] maçı için tahmin ve yorumlarınızı bekliyoruz. Benim tahminim : [CENTER][IMG]http://www.resimload.com/141113/lyk_447.gif[/IMG] [COLOR="Lime"]KONYASPOR...........: 1[/COLOR] [IMG]http://www.resimload.com/141113/OJT_446.gif[/IMG] [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ....: 3[/COLOR][/COLOR][/B][/CENTER] |
-->: KONYASPOR-SİVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
berabere biter bence ama inşallah beni yanıltıp yenerler
|
Konyaspor:1 Sivasspor:2 benim tahminim böyle
|
[COLOR="Red"]bence zorlu bir karsilasma gececek gibi en kötü ihtimal beraberlik diyorum ama sans Sivasspor dan yana olursa bence:)
Konyaspor(0) Sivasspor(1) olur gibi:)[/COLOR] |
bir maci aldik diye burnumuz havaya cikmasin arkadaslar, ben beraberlige raziyim, ama malup olacaklar galiba.insallah 2-1 biz aliriz ama gercekti oldugumuzda bu skorla onlar alir
|
Antalya'da olduğu gibi takım ruhuyla oynarsak Konya'yıda yeneriz yeterki gücümüzün farkına varalım.
[COLOR="Red"]HEP DESTEK TAM DESTEK![/COLOR] [COLOR="Blue"]KONYA:0-Sivasspor:1[/COLOR] Bir sıfır olsun bizim olsun.... |
Cok zorlu mac olacak amma kupa maclarinda konyayi pis yenmistik :D insallah bu macta da yeneriz, bide bu haftaki antalya galibiyeti iyi moral oldu oyunculara
konyaspor 0-2 SIVASSPOR |
Konyaspor 1
Sivasspor 2 --------------------------------------- |
İYİ OYNAYAN KAZANSIN...
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Navy"]Konya sezona iyi başladı ancak son maçını kaybetti. Sivas ise sezona kötü başladı, son maçını kazandı. İki denk takımının mücadelesinde gönlümüz Sivasın kazanmasından yana.
Büyük ihtimalle beraberlik olacak. (0-0, 1-1)[/COLOR][/FONT] |
beraberlik bize yeter ama konturadan balililiyle alabiliriz maçı.
konya:0 sivas:0-1 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |