![]() |
ALİ EREN SİVASSPOR´DA
SİVAS HIZ KESMİYOR
Turkcell Süper Lig’inin gözde ekiplerinden Sivasspor Yönetimi transferde düğmeye basarken, bir gün içinde üç futbolcuyu kadrosuna kattığını duyurdu. Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçeli Servet’in ardından bir diğer Fenerbahçe’li futbolcu Ümit Milli Gürol ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Eren’i de kadrosuna kattı.[B]Ünsal, Ali Eren ile maç başına anlaştıklarını bildirdi[/B] Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal düzenlediği basın toplantısıyla bu üç futbolcunun transferinin tamamlandığını duyururken, yarın toplu imza atılacağını duyurdu. Ünsal yaptıkların transferlerle maddi yönden biraz zor duruma düştüklerini de sözlerine ekleyerek, “Artık Sivas şehir olarak elini cebine atsın. Biz haddimizi aştık ve kaliteli transferler yaptık. Maddi konularda bize destek olunsun” dedi. MUSTAFA YILDIZ-SİVAS Hakikat |
-->: ALİ EREN SİVASSPOR´DA
HERKESE EVET DERİM AMAAAA ALİ EREN???????????
TEK CÜMLE İLE ALİ EREN=EL BOMBASI |
ne diyelım allah hayırlısını versın. gurbette ıyı haberler beklıyoruz
|
Ali Eren ikinci ligde bile tutunamadı. Servet ile Ali Eren bizi batırır bence. Yedek oyuncusu olur takımda ancak. Bu oyuncuları çok aradılar mı bilmiyorum. Servet ve Ali Eren umarım elimizde patlamaz. Neyseki Gürhan'ı almışız. Şu anda gördüğüm en yararlı transfer Gürhan.
bu Ali EREN ve Servet Çetin nerden çıktı anlamadım. Konyaspor'a bak Erman Özgür'ü aldı adamlar. Bizde neyseki Gürol ve Gürhan'ı aldık bu sene . Ne yapalım. İnşallah tutar transferler. |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence iyi bir transfer değil...Ama kadromuzun geniş olması açısından iyi...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence iyi bir transfer değil...Ama kadromuzun geniş olması açısından iyi...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
tamamen katılıyorum herhalde jübile yapsın diye geldi. Tolga için geldiğinde yazdığım herşeyi Ali Eren ve Servet için tekrarlıyorum. Umarım yanılırım. |
servet hava toplarında iyi kornerlerde ileri çıkarak gol atabilen bir futbolcu defanstada rakiplerimizin hava toplarını rahatlıkla önler ama Ali eren bence ????????
|
[QUOTE=onursahin]servet hava toplarında iyi kornerlerde ileri çıkarak gol atabilen bir futbolcu defanstada rakiplerimizin hava toplarını rahatlıkla önler ama Ali eren bence ????????[/QUOTE]
servet tabiki hava toplarında üstün ama Necati'nin iki yıl öce Fenerbahçe'ye attığı golü hatırlarsan ne kadar ağır bir oyuncu olduğunu da görürsün. Ali Eren zaten kart görmekten sorun olmaktan takımda oynayamaz bile. |
naaaaaaaayyyyyiiirrrrrr noooolamazzzzz sakiiiinnnnnnn
yedek oyun cusu olabilir ancakkkkkk takimi batirmayinnnnnn hangi takimda oynuyooooo ikuinci ligde bile iyi oynamadi ? ama iyi yedek oyuncusu olabilirrr temeli yasin sulunu de alin 2 sdevmmediiim futbolcuuu ya ali eren de alinacak gibi degil servet iyi gurhaan iyi nordn iyi ama ali eren jubile yapmak icin geldi takimaaaaa ya hangi takimda oynuyo ....ali eren |
bence izlemeden birşey söylemeyin ali eren tecrübeli bir oyuncu ..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |