SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8261)

SivasSpor.Com 13.09.2006 21:31

SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Sivasspor`da sakat futbolcuların da çokluğu teknik heyeti zor durumda bırakıyor.

Pazar günü kendi sahasında Fenerbahçe`yi ağırlayacak olan Sivasspor`da cezalı futbolcuların yanı sıra sakat futbolcularda bir hayli fazla. Ayak bileğinde çatlak olan Ertuğrul`un yanı sıra golcü futbolcu Mehmet Yıldız`da Fenerbahçe maçı öncesi takımdaki yerini alamayacak.

Bu iki futbolcunun yanı sıra Balili ve Sergio ve Gökhan Bozkaya`nın da sakatlıkları sürerken, Servet ise gribe yakalandı. Bu üç futbolcunun Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirilirken, Teknik heyet ise bir hayli zor durumda.

Alınan bilgiye göre Servet`in ilaç tedavisini başlandığı, Balili`nin ise belindeki ağrıların iğne ile giderilmeye çalışılıyor. Sergio`nun Fener maçında forma giyebilecek duruma geldiği, Gökhan`ın ise durumunun netlik kazanmadığı bildirildi.

Hakikat

ş.usta 13.09.2006 21:36

--->: SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

[FONT="Arial Black"]bukadar olumsuzluğun üzerine sakatlıklarda tuz,biber oldu.
takımın üzerinde karabulutlar dolaşıyor,bu kadarda şansızlık olurmu,allah yardımcımız olsun,[/FONT]

sivaslihakan 13.09.2006 22:09

yeni transfer nordin nerelerde ya konya macindada yoktu yoksa yine hayalkirikligimi yasicaz bu oyuncuda

yigido_furkan 13.09.2006 22:24

-->: SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

bukadar seyde üst üste olmazkı ya 3 cezalı 3 4 kısı sakat sanslızlıklar üst üste geliyo ama olsun bn sivasa inanıyorum onlarda inansınlar yeneriz fb inş.

1967_DERNEK_MUSTAFA 13.09.2006 22:37

[COLOR="Blue"]sakat olan futbolcuların yerine oynacak futbolcular sakatların yerini aratmaz inşallah inşallah sivasspor için iyi olur[/COLOR]

ademgoze 14.09.2006 08:21

o kadar kırmızı kar bu kadar sakat umarım düzelirler.

Etem-Murat 14.09.2006 09:01

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]fener macında oynamak isteyen cıkar merak etmeyin yanlız bu kadar olay üst üste gelmesi biraz garip değilmi sizcede yoksa fark yemektenmi korktunuz sivas lı olun yürekten oynayın gardaşlar bu mac sivasın olacak başka yolu yok [/COLOR][/I][/B]

koyu58 14.09.2006 12:24

geçen seneye kadar süper ligde feneri tutuyordum ama sivasım geldi ortalığı toz duman etti şimdide toz duman etme zamanı haydi diğer topçular gün pazar günüdür gün sizin gününüz olacaktır çıkın gösterin şu fenere gününü zico görsün sivasın büyüklüğünü

DaRiCi58 14.09.2006 12:46

usta ayip be ayip utansinlar fenere mac satmak icin sakat numaralarida yapyiorsa sivasspor ozaman ben sivassporulu degilim abi bu ne ya, ozaman paf takimiyla ciksin 3 cezalimiz var 6 kisi sakat eee ne duruyorlar pazar günü ozaman paft takimi ve mahalle takimiyla ciksin allah allah olmaz böyle sey sanki bana sivasspor, feneri yene bilecek güsdede böyle numaralar yapiyor utansinlar elbette taraftar desteklemez.

Ertugrul 14.09.2006 15:57

[COLOR="Blue"] Balili ve Sergio ve Gökhan Bozkaya ve Servet biran önce iyileşirler ve maça yetişirler inşaallah.
Fenerbahçe zor bir rakip ama yenilmezde değil,Sakarya yendi bizde yenebiliriz umutsuzluk fayda getirmez bize ümitvar olalım ne kaybederizki ben Sivasspor'dan süpriz bir sonuç bekliyorum.
Haydi yiğidolar yürekten oynayın rakip kim olursa olsun 11 -11 oynanıyor maç bu kadar karamsarlık hiç bi işe yaramaz .
38 yıl sonra ulaştığımız 1. ligin kıymatini bilelim zor bulduk çabuk kaybetmiyelim[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:37.