![]() |
SİVASSPOR' A YARDIM KAMPANYASI
KOMBINE BILET KAMPANYASI 'ndan sonra, [B]üyelerimizden gelen yoğun istek ve öneriler üzerine[/B] [url]www.sivasspor.com[/url] olarak SiVASSPOR'UMUZA YARDIM KAMPANYASI'nı başlatmış bulunmaktayız.
[url]www.sivasspor.com[/url] olarak Sivasspor' umuza elimizden geldiğince maddi destek vermek istiyoruz. Tüm Sivaslıları ve Sivasspor’a gönül verenleri bu kampanyaya davet ediyoruz. Sivassporumuzun bu kötü günlerinde herkesin bu kampanyaya katılım göstereceğini umut ediyoruz. Kampanyaya katılım göstermek için herhangi bir miktar sınırı yoktur. Herkes dilediği miktarda yardım yapabilir. Bu kampanya “[B]DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR[/B]” felsefesinden yola çıkılarak düzenlenmiştir. Herkes bütçesinden ve gönlünden kopan miktarda yardım yaparak taşın altına elini koymuş olacaktır. Sivasspor’umuzun bize katkıda bulunması ve başarısını daha da büyültmesini istiyorsak burada görevde bizlere düşmektedir. Bu nedenle Sivas’a Sivasspor’a gönül veren Sivaslıyım diyen herkes destek olmalıdır. Sivasspor’a manevi desteğin yanı sıra maddi destekte verilmelidir. Bu kampanyanın, ilimiz açısından çok büyük öneme sahip olan Sivasspor’a bağlılığımızın büyük göstergesi olacağına inanıyoruz. Herkesin kendi bünyesinde bu kampanya için çalışmalar yapması ve bütçesi elverdiği şekilde yardımlarını yapmaları gerektiğini düşünüyoruz. Taraftarlık kötü günde belli olur. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz. Yardımda bulunanlar sitemizde günlük olarak açıklanacaktır. Yardımda bulunan herkese şimdiden teşekkür ederiz. [CENTER][B][COLOR="Red"]ÖNEMLİ NOT:[/COLOR] Lütfen bu foruma yardım yapacak olanlar yardım yaptığı miktarı yazsınlar. Gereksiz mesaj yazarak yardım yapmak isteyen kişiler için forumu karmaşık duruma getirmeyelim. Yardım mesajı dışında olan tüm mesajlar silinecektir. Bilgilerinize...[/B][/CENTER] [B]BANKA HESAP NUMARALARI [/B] [B]T. C. ZİRAAT BANKASI SİVAS ŞUBESİ [/B] YTL: 44062351-5001 USD: 44062351-5004 EUR: 44062351-5002 [B]T. VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ[/B] YTL: 2035587 USD: 028 4035588 EUR: 028 4035589 [B]T. İŞ BANKASI SİVAS ŞUBESİ[/B] YTL: 5700 2260372 USD: 5700 3464031 EUR: 5700 3464026 |
SIVASSPOR´UMUZA YARDIM KAMPANYASI
[B][I][COLOR="Blue"] [url]www.sivasspor.com[/url] KOMBİNE BİLET KAMPANYASI ´ndan sonra SİVASSPOR´UMUZA YARDIM KAMPANYASI AÇMISTIR[/COLOR].
[url]www.sivasspor.com[/url] OLARAK SİVASSPORUMUZA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MADDİ DESTEĞI VERMEK ISTIYORUZ. HER SİVASLININ YAPMASI GEREKEN BU GÖREVE BURADAN TÜM SİVASLILARI DESTEĞE DAVET EDİYORUZ. DEĞERLİ ARKADAŞLAR BURDA MEBLAĞ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR HERKES DİLEDİĞİ MİKTARDA BÜTCESİNE GÖRE YARDIM YAPABİLİR. 5 YTL den 100 000 YTL´ye KADAR :) HER YAPILAN YARDIMLA SIVASSPORUMUZA BÜYÜK BİR KATKI SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ. HAYDİ SİVASLILARIM SİVASSPORUMUZ İÇİN YARDIMLARIMIZI ESİRGEMEYELİM LÜTFEN. [COLOR="Red"] BU TAKIM HEPİMİZİN İYİ GÜNÜNDE GURUR DUYUP KÖTÜ GÜNÜNDE SIRT ÇEVİRMEYELİM . [/COLOR] [U][COLOR="Red"] SİVASI VE SİVASSPORUNU SEVİYORSAN DESTEĞİNİ ESİRGEME.!![/COLOR][/U] YARDIMDA BULUNAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ. [COLOR="Red"]SIVASSPORUMUZ IÇIN ILK YARDIM BENDEN [COLOR="Blue"]100 €URO[/COLOR][/COLOR][/I][/B] [QUOTE]Otyakmaz “Her şeyden önce şunu belirtmeliyimki,asıl Sivaslı, asıl taraftar böyle günlerde belli olur. Sivasspor’a çalkantılı günlerde destek olmak lazım. Bu hafta futbolculara ödememiz gereken paralar var. Bu parayıbir şekilde temin ettik ve hazır. Ancak asıl büyük ödeme 25 Eylül’de.Bu zamana kadar bizim yaklaşık 1,5 trilyon lira bulmamız gerekiyor” KOMBİNELER ELDE Sivasspor’un büyük kitlelere hitap ettiğini,ancak süper ligdeki bir Sivasspor’un henüz 5 bin kombine biletini dahi satamadığınıda ifade eden Otyakmaz “İster inanın ister inanmayın şu an kadar satılan kombine bilet sayısı sadece bin 800 civarında. Oysa Bursaspor stadın tamamı için çıkardığı kombineleri sattı bitirdi. Bu insanları anlamak mümkün değil! Tarihinde ilk defa süper lige çıkan takımlarına karşı çok uzaklar.Kombine bilet alınması taraftarında menfaatine olur. Çünkü sadece 4 büyük maçın bilet fiyatı 160 milyon lira, oysa bütün sezon boyunca kullanacağı kombinenin fiyatı 150 milyon lira. Sivaslılardan bu konuda anlayış ve takıma destek olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu. [/QUOTE] |
--->: SIVASSPOR´UMUZA YARDIM KAMPANYASI
[FONT="Arial Black"]cağlayan bey başlatığınız yardım kampanyası inşalah amacına ulaşacaktır.
biz taraftarlar,elimizden geldiğince,madi katkıda bulunmaya çalışacağız. birde hesap numarasını yayınlarsanız memun oluruz.[/FONT] |
-->: YARDIM KAMPANYASI
Sivasspor.com olarak bu kampanyamızdaki hesap işini, şu andaki Sivas`ta ve İstanbul`da resmen kurulmuş derneklere bırakmak istiyoruz.
İki derneğin başkanlarının imzasıyla açılmış bir hesap olmasını istiyoruz. Bu şekilde kimse herhangi bir şüphe içinde olmayacaktır. Sizlere hesap numaralırını buradan en kısa zamanda bildireceğiz. Hesaba yatırılan paralar, miktarlarıyla birlikte sitemizde güncel bir şekilde yayınlanacaktır. Ben kendim adıma 100 Euro veriyorum. Miktarın büyüğü küçüğü yoktur. Herkes kendi bütcesine göre verebilir. Maksat yardım etmektir. |
--->: YARDIM KAMPANYASI
Belli bir hesap açılırsa bu insanları kuşkuya düşürmez ve herhangi bir karmaşalık yaratmaz geçen sene adnan ğolat yapmıştı galatasary için ve çok başarılı olmuştu. 6 milyon sivaslı var herkes bir milyon verse alın size 6 tirilton ne güzel ben bir hesap açılmasından yanayım
|
--->: SIVASSPOR´UMUZA YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=ş.usta;152370][FONT="Arial Black"]cağlayan bey başlatığınız yardım kampanyası inşalah amacına ulaşacaktır.
biz taraftarlar,elimizden geldiğince,madi katkıda bulunmaya çalışacağız. birde hesap numarasını yayınlarsanız memun oluruz.[/FONT][/QUOTE] [B][I]YARIN HESAP NUMARALARINI SİZ SAYGI DEĞER ÜYELERİMİZE AÇIKLAYACAĞIZ. SİVASSPOR ADINA İKİ HESAP NUMARASI AÇILACAKTIR. 1.SİVAS:[COLOR="Red"] 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ[/COLOR] TAKİBİNDE 2.İSTANBUL:[COLOR="Red"]IST-SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ [/COLOR] TAKİBİNDE.[/I][/B] |
[COLOR="Blue"]sivasspor için açılan bu kampanyaya 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak yarından itibaren hesap numarası alınarak euro ve ytl hesabı açılacaktır yardımda bulunmak isteyenler bu hesap numaralarına isimlerinide yazarak göndermelerini bekliyoruz bu güzel projeyi sunan [url]www.sivasspor.com[/url] yönetimine istanbul sivasspor taraftar dernegine ve sivas 1967 genc sivasspor taraftarlar dernegine sonsuz sükranlarımı arz ederim[/COLOR]
[b] ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN SİVASSPORUM[/b] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu kampanyaya desteğin çığ gibi olacağını düşünüyorum...Bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Sivastan bu işin takipçisi olacağız...Bu kampanyayı başlatan [url]www.sivasspor.com[/url] ailesine teşekkür ederiz...
Bu işin İstanbuldaki takipçisi olacak olan [COLOR="Red"]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneğine[/COLOR] Ve Sivasta bu işi takip edecek olan [COLOR="red"]1967 Sivasspor Genç Taraftar Derneği[/COLOR] yöneticilerine ve üyelerine şimdiden başrılar diliyoruz... HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I]BURDA MEBLA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR HERKES DİLEDİĞİ MİKTARDA YARDIM YAPABİLİR.
5 YTL den 100 000 YTL´ye KADAR :) HAYDİ SİVASLILARIM SİVASSPORUMUZ İÇİN PAMUK ELLER CEBE :D [/I][/B] |
TAKIMA MANEVI DESTEK HARIC MADDI DESTEKTE LAZIM
KALKINABILMESI + GEREKENLERI KARSILAYABILMESI ICIN NE KADAR MACLARA GIDEMESEMDE BENIMDE KATKIM BULUNSUN ISTERIM 100 EUR DA BENDEN [COLOR="Red"][B] HERSEY SIVAS VE SIVASSPOR ICIN[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:38. |