![]() |
Arkadaslar,
Sizlerin desteğiyle yaptırdığımız ve ilk defa Sarıyer maçında açılan dev bayrağımızın trübünde duruşu ve görünüşü hakkında ne düşünüyorsunuz...? |
vallahi süperdi ...ben tam karşı tribündeydim maalesef :cry: :cry: ordan çok güsel göründü..ancak biraz yamuk yumuk indi...ama boyutları muhteşemdi...!!!tek kelimeyle süper...ah be rüştü abi sizlerle görüşmek bi türlü nasip olmadı...ama ii ki de olmadı yoksa babam size fırça çekicekti :D sizin yüzünüzden ders çalışmıo die :D :D neyse yırttınız :D ama bidahaki sefere kaçamıcaksınız ona göre hazırlıklı gelin :)
|
FAZLA SOZE GEREK YOK SUPERDİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Maraton idim süper gorukuyordu walla emeği geçen herkese teşekkürler
|
Rüştü abi, uzaktan muhteşemdi. Zaten babam bol bol fotoğraf çekti. Onları yarın İzmir'e dönünce hemen sana ve siteye postalayacak. Artık belki yayınlarsın.
Atmosfer çok güzeldi, ahh keşke bir de galip gelseydik. Ama sizlerle tanışmak ve süper lig takımını süper lige, süper bir seyirci desteğiyle uğurlamak çok güzeldi. Bu arada "abircan" abiye de çok çoook teşekkür ediyorum. Çok güzel ev sahipliği yaptı ve bizimle ilgilendi. Hep yanımızdaydı. Herkese teşekkürler... |
valla bende göremedim fotoları yayınlanırsa seviniriz
|
bu dev bayrak fikrini ilk kez ortaya atan ve bayrağın vücuda gelmesinde en büyük desteği verenlerden biri olan Hakkı Abimize (gakgo58) kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca desteğini esirgemeyen gardaşlarımıza da teşekkürler... Biz böyle birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi kimse kolay kolay yıkamaz.
|
hakkı abi büyüksün ...allah razı olsun senden ve tüm destek verenlerden..maddi ve manevi olarak...
|
SÜPERDİ YA...MARATONDAN ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYODU!!!
|
Gerçekten Maraton tribününden çok güzel görünüyordu. Çok miktarda fotoğraf çektim. Bunları isteyene ve siteye göndereceğim. Rüştü kardeşim ben sana göndereyim sen gerekeni yaparsın.
Bu bayrakta başı çeken Gakko58 kardeşime ve diğer emeği geçen tüm yigidolara teşekkür ediyorum. İnşallah bu bizim şampiyonluk bayrağımız olur. Not: Tribünlerde ki şovu da çektim. İsteyen olursa e-mail adresini gönderene postalayabilirim. |
[size=2]D[color=blue]EV BAYRAK BÜYÜK BİR ÖZVERİ VE BİRLİKDELİGİN ÜRÜNÜ
HANİ BİR GÜZEL BİR SÖZ VARDIR BAYRAK LARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN EGER UGURUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR BENDE DİYORUMKİ BU CORBADA BENİM DE TUZUM VARSA KENDİMİ İNANIN COK BAHTİYAR HİSSETİYORUM VE DİYORUMKİ İYİ Kİ SIVASSPOR VARSIN İYİ Kİ [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] VARSIN DAHA NİCE BÖYLE MUTLULUKLAR YAŞAMAYA DİLİYORUM :D [/color][/size] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:54. |