SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   PECZE; PUAN İSTİYORUM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8283)

SivasSpor.Com 15.09.2006 22:46

PECZE; PUAN İSTİYORUM

Sivasspor Teknik direktörü Karol Pecze, futbolcularıyla yaptığı toplantıyla Fenerbahçe maçından puan istediğini söyledi.

Taraftarlarının önünde oynayacakları bu maçta puan almalarının zorunlu olduğunu belirten Pecze, “Uzun süredir taraftarımızdan ayrıyız. Bu nedenle bu maçta onları mutlu etmeliyiz. Zor bir maç ama siz bu zorluğun altından kalkabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız yerini alamayacak ama onların yerine forma giyecekler için ise büyük bir fırsat. Ben bu maçtan kesinlikle puan istiyorum. En iyisini yapın ve puan getirin” dedi.
Bununla birlikte Pecze basına yaptığı açıklamada da sahaya puan için çıkacaklarını belirtirken, yaptığı açıklamada kendinden son derece emin ve rahat olması gözlerden kaçmadı.

Hakikat

sivasli_boy 15.09.2006 23:40

-->: PECZE; PUAN İSTİYORUM

HADİ SİVASİM YEN SU feneride SİVAS-fener ANLASMALİ DİYENLER CENELERİNİ KAPATSİN...

Serd@r 16.09.2006 00:07

[B][I]Sayın Pezce güzel konuşmuş!
İnşaAllah yedek futbolcularımız Sayın Pezcenin dediği gibi bu fırsatı iyi değerlendirirde en azından bir puan çıkartırız bu maçtan,biz SİVASSPOR olarak bunu yapacak güçteyiz.[/I][/B]

argani_58 16.09.2006 00:52

gonlum kazanmaktan yana ınsallah kazanırız ama mantıgım ınanamıyor kazanmaya ınsallah hersey ıstedıgımız gıbı olur yenerız su fenerı fener dedıgın nedır kı uefa daki rakıbını bıle zor yendı bız bu fenerı yenecegız ınsallah taraftarımızın destegıyle

GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2006 11:49

--->: PECZE; PUAN İSTİYORUM

[b]önce inanmak gerekıyor bizler inanıyoruz insallah takımızda inanmıstır [/b]

yigido_furkan 16.09.2006 12:08

inş. fb puna veya puanlar alırız fb cok iyi oynamıyo ya uefa maçında gördük kı onlarda hazır degil macında sivasta olması ümitlendiriyo inş. yeneriz

Abdullah DuMaN 16.09.2006 14:39

Mesaj konusu: Tesadufmudur sansmidir ne istir

Genclerbirligi-Fenerbahce Kart cezalisi: Engin Baytar
Fenerbahce - C.Rizespor Kart Cezalisi: Altan
Sakaryaspor-Fenerbahce Kart cezalilari: Mbayo, Suat Usta
Fenerbahce -Antalyaspor Temiz (hayret)
Sivas - Fenerbahce Kart cezalilari: Anderson, Mehmet Hakki, Michael

Fenerbahce sivas macindan sonra konyaya gidecek. Simdiden Sedat kirmizi kart cezalisi konyada. Eder Geccon sari gorurse oda fenerbahce macinda oda yok.

Bu kartlar hep fenerin lehinemi isleyecek. Tesadufmudur sansmidir saibemidir anlamadim gitti. Yalniz bu kartlar sanki iki yil onceyi hatirlatiyor bana hafizam yaniltmiyorsa. Ozamanda birilerinin lehine isliyordu bu kart olayi.

Adamlar apiah kirmizi gordu diye ortaligi ayaga kaldirdi.

Ilgiyi baska yerlere cekmekte kimse ellerine su dokemez. Futbol fenerasyonuyla neden kavga ettiklerini yavas yavas cozmeye basladim. Soz duellosunda bomba gibi aciklamalarla rakiplerinin gordukleri kartlar goze carpmiyor. BUNU BİR BEŞİKTAŞLI YAZIYOR

Ertugrul 16.09.2006 18:53

[COLOR="Blue"]En az Pecze kadar bizlerde puan almak istiyoruz
Zor bir maç olcak ama hayatta hiç bir şeyde imkansız değildir
İyi bir takım oyunu sergiliyebilirsek ve kendimize yeterince güvenirsek niye olmasın.[/COLOR]
[COLOR="Red"]HEP DESTEK TAM DESTEK [/COLOR]

sinan58_34 16.09.2006 19:12

--->: PECZE; PUAN İSTİYORUM

[B][I]HERKESİN İSTEDİGİ 3 PUAN AMA ONU ALMAK KOLAY OLMAYACAK İNSALLAH ZORU BASARIRIZ HANEMİZE 3 PUANI YAZARIZ[/I][/B]

junior_69 16.09.2006 19:31

sivasta nerde öyle yiğit fenerden 3 puan alacak sayın pecze

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:54.