SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KOMBİNELİYE KUPA MÜJDESİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8338)

SivasSpor.Com 19.09.2006 21:19

KOMBİNELİYE KUPA MÜJDESİ

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/KupaSevinci1.JPG[/IMG]

Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçında Alanyaspor’u konuk edecek olan Sivasspor’da Yönetim taraftarlara müjde verdi.

Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, sezon öncesi Sivasspor’un kombine biletlerini alan taraftarlar bugün oynanacak olan Sivasspor-Alanyaspor maçını ücretsiz izleyebilecek.

Kombine bileti bulunan taraftarların Fortis Türkiye Kupası maçlarını ücretsiz olarak izleyebileceğini belirten Sivasspor Yönetimi, “ Kombineli taraftarlarımız bu önemli maçları kendi biletleriyle izleyebilecek. Amacımız kombine biletlerinin daha yaygınlaşması. Bizde bunun için kombine alan taraftarlarımıza jest yapmak istedik” dediler.

KUPA BİLETİ SUDAN UCUZ

Bugün 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları belirlendi.

Alınan bilgiye göre Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan maçın bilet fiyatları şu şekilde;

Kale arkası biletleri 2 YTL,

Kapalı tribün sağ ve sol bölümleri 3 YTL,

Maraton tribünleri ise 5 YTL,

Sivasspor Yönetimi bilet fiyatlarını bir hayli ucuz tutarken, oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada herkesin maça gelmesini istedi.

Fiyatların yeteri kadar ucuz olması nedeniyle de Yiğidoların bu önemli maça ilgi göstermesi bekleniyor.

Hakikat Gazetesi

argani_58 19.09.2006 21:36

-->: KOMBİNELİYE KUPA MÜJDESİ

ohhhhhhhhh hadıa sanlısısnız kombınelıler
artık ınsallah seneye sampıyonlar lıgıne katılırsak o zamanda bır mujde verırler ınsallah beles gırersınız :D:D:D:D

karacaören34-58 19.09.2006 21:40

[B]ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE ZATEN SİVAS TARAFTAR DESTEĞİNE DE İHTİYACI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ALANYA ÇOK İYİ BİR TAKIM TARAFTARIMIZ DA DESTEK VERİRSE MAÇI RAHAT KAZANIRIZ...[/B]

TracyMcGrady58 19.09.2006 21:40

Yani bu mactada stad dolmassa artik ne diyelim.Rakip kolay diye maca gitmemizlik yapilmasin, her mac zorludur ve bu maclari almak icin 12.ci adam lazim oda taraftar.Hadi yigidolar dolduralim 4 eylülü

FurkaN 19.09.2006 21:43

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Biletler ucuz ama ne yazık ki Sivas'ın bir çoğunun bu maçtan haberi yok....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

SivasLady 19.09.2006 21:45

--->: KOMBİNELİYE KUPA MÜJDESİ

[B]evet bilet fiyatlari cok ucuz
ve kombineliler icin bedava
cok güzel düsünülmüs insallah
stadi doldurur arkadaslar[/B]

Abdullah DuMaN 20.09.2006 12:27

MAÇ FİAT LARI ÇOK İYİ AKŞAMA KADAR BİLETLER TÜKENİR HAAAA

GeCeVeMaVi58pRf 20.09.2006 12:58

[b]gayet güzel bir haber insallah stadda kalabalık oluruz 1967 sivasspor genc taraftarlar derneği olarak biz sivassporumuzun yanındayız [/b]

Bilmiyorum5 20.09.2006 14:06

--->: -->: KOMBİNELİYE KUPA MÜJDESİ

[QUOTE=musab58;153476][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Biletler ucuz ama ne yazık ki Sivas'ın bir çoğunun bu maçtan haberi yok....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

EVET ISTE ESAS SORUN BU MESELA CUMHURIYET KUPASI BILETLERIDE BU FIYATLARDAYDI AMA KIMSENIN HABERI OLMADIGI ICIN BEKLENEN ILGI OLMAMISTI BU HABERLERI ANCAK EVINDE INTERNETI OLAN OGRENEBILIYO BEN SIVASTA 2-3 TANE BUFEYE HAKIKAT HURDOGAN VARMI DEDIM YOK DAHA GELMEDI DEDILER SAAT 15:00 DI AMA DIGER GAZETELERDEN VARDI SORUN YONETIM DUYURAMIYO KIMSEYE CADDELERE AFISLER ASILMALI BILET FIYATLARINI HERKES GORMELI

tur_58 20.09.2006 14:09

benim kombinem var ama belki maça gitmem.yinede güzel yapmış yönetim.akıllıca

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:29.