![]() |
Alt Yapıya Önem Vermiyoruz....
Evet konu başlığındada belirttiğim gibi alt yapıya gereken önem vermiyoruz. Neden? Bizim gibi yüksek hedefleri olan bir kulubün altyapıya önem vermesi gerekmez mi? Paf takımlar puan durumuna baktım sondan üçüncüyüz. Tek bir galibiyet var ve tam tamına 16 gol yemişiz. Bu nedir ya... Ana takımımızda altyapıdan yetişmiş sadece üç tane futbolcumuz var ve ikisi doğru dürüst kadroya bile giremiyo. 17 Yaşaltı milli takımız açıklanmış bizden oyuncu yok zeytinbırnuspor bile kadroya oyuncu vermiş. Bizim artık gözümüzü açmamız ve gerktiği şekilde altyapıya önem vermemiz gerekiyo yoksa halimiz perişan olur....
|
-->: Alt Yapıya Önem Vermiyoruz....
ayrıca 23 kısılık kadronun 17si dısardan gelmiş okadar kısı gelmiş ama paf takımımızı izledigimim kadar pekte iyi degil okadar dısardan oyuncu alacaklarına sivas kuluplerinden cok iyi futbolcular var bosuna dısarda aramamıza gerek yok
|
Alt Yapıya Önem Vermiyoruz....
Yönetimin ve teknik direktörün altyapıya önem vermesi gerekiyor. Dünya'da artık büyük takımlar altyapı'ya önem vermeye başladılar. Milyon $'ların havada uçuştuğu transfer döneminde kulüpler yeni kaynaklara yönelmek durumundalar.
|
--->: Alt Yapıya Önem Vermiyoruz....
PAF TAKIMA ÖNEM VERİLSİN.
BAKIN SİTEMİZDEN KADİR BU TAKIMDA OYNAMAYA GELİYOR.ONU ÜZMEYİN |
[QUOTE=yigido_furkan;153708]ayrıca 23 kısılık kadronun 17si dısardan gelmiş okadar kısı gelmiş ama paf takımımızı izledigimim kadar pekte iyi degil okadar dısardan oyuncu alacaklarına sivas kuluplerinden cok iyi futbolcular var bosuna dısarda aramamıza gerek yok[/QUOTE]
dediğin gibi 17 arkadaş dışarıdan gelmiş uyum sorunu olabilir bu yüzden zamana ihtiyaç duyulur geçen hafta ankarayı 1-0 yendik şimdi antalya maçı var yenilsek bile bu düzelecektir zamanla |
alt yapımız bence mükemmel.iyi yetiştiriyor hocalarımız onları.
|
Altyapımız gene hüsran yaşattı bize manisaya yenildik 2-0....
|
[QUOTE=öner;153699]Evet konu başlığındada belirttiğim gibi alt yapıya gereken önem vermiyoruz. Neden? Bizim gibi yüksek hedefleri olan bir kulubün altyapıya önem vermesi gerekmez mi? Paf takımlar puan durumuna baktım sondan üçüncüyüz. Tek bir galibiyet var ve tam tamına 16 gol yemişiz. Bu nedir ya... Ana takımımızda altyapıdan yetişmiş sadece üç tane futbolcumuz var ve ikisi doğru dürüst kadroya bile giremiyo. 17 Yaşaltı milli takımız açıklanmış bizden oyuncu yok zeytinbırnuspor bile kadroya oyuncu vermiş. Bizim artık gözümüzü açmamız ve gerktiği şekilde altyapıya önem vermemiz gerekiyo yoksa halimiz perişan olur....[/QUOTE]
[COLOR="DarkOrange"][B][I]Kardeş söylediklerinde haklısın ama ilk önce bu ligde kalıcı bir takım olmamız gerek alt yapının gelişmesi ve futbolcular yetişmesi için kulübün maddi yönde iyi durumda olması gerekir ama şu anda tesislere alt yapı binası yapılıyor daha iyi bir çalışma ortamı ve futbolcu yetiştirmek için bunlar hemen olacak işler değil daha bu ligde ikinci sezonumuz bu işler kolay değil hemen herşey olup bitsin istiyoruz bizim gibi takımların bu gibi konularda zamana ihtiyacı var...[/I][/B][/COLOR] |
Mrb arkadaşlar walla ben şahsen belediyesporda oynuyorum ama nere olursa olsun altyapıya hiç önem verilmiyorama biraz mantıklı düşünseler alt yapı nekadar iyi olursa a takımda o kadar iyi olur ve sürekli takviyeler olur ve uyum sorunuda hemen hemen ortadan kalkar
|
SİVASSPOR UN ACILEN AMATOR KUMEDEKI MAÇALARI IZLEMESI ICIN BIRINI GOREWLENDIRMESI LAZIM AYRICA DIVRIGI SPOR UN ALT YAPISINDA 2 TANE COK BUYUK YETENEK VAR SALİM BALOGLU VE ALI CAN PEKTAS ALINMALI DIYE DUSUNUYORUM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:37. |