SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eski Maç Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   F. Karagümrük - Sivasspor Maci Oncesi-Sonrasi Tum Yorumlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=84)

RüStü ElmaS 11.12.2004 14:26

BU MACIDA ALICAZ INSAALLAH.
BASKA YOLU YOK.
BU MACIDA ALDIKTAN SONRA SÜPERLIG YOLUNDA BÜYÜK BIR ADIM DAHA ATMIS OLACAGIZ.

SIVASSPOR DEVAM, SANADA BU YAKISIR :wink:

Sivas58 11.12.2004 14:34

insallah bu macida alicaz.ne kadar mac alirsak okadar rahatlikla maclara cikariz.sivassporum benim.
SIVASSPOR SEN COK YASAAA;CANIM FEDA OLSUN SANAA;HICBIRSEYIN;DEGISILMEZ;SENSIN BÜYÜK BU DÜNYADAA

HIC BIR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAGIZ SENI SIVASSPOR
:lol:

KoraySancar 11.12.2004 15:07

İstanbul'daki büyük taraftarımızı geçen maçta mutlu edemedik,inşaallah bu maçta ederiz.Bu galibiyeti puandan çok bunun için istiyorum,ben İzmir ve civarındaki maçlarda mutlu oldum,Serhan gardaşım ve diğer yiğidolar da inşaallah İstanbul ve civarındaki maçlarda mutlu olurlar.Bir de bu Karagümrük güya Ksk'nin kardeş takımıymış,bize yaptıkları çirkeften sonra bunlara aile boyu abanmak şart oldu.
BEYAZ KIRMIZI AKAR KANIMIZ,SİVASSPOR BİZİM CANIMIZ!

reis 11.12.2004 16:50

Gardasim bizden kimler geldi gecti.karagumruk degil kim olursa olsun bizde sivasliyiz be gardas.istanbuldaki taraftarimizin insallah yuzleri guler orasi bizim birinci ligde kalemiz olacaktir.cunki sivasli olarak istanbulda sivastan cok var,insallah bu maci aliriz.ginede karagumruk,e de basarilar.
kim hak ederse o alsin tabiki sivasli olarak bizim almamizi isterim.

CARSIuniversite 11.12.2004 17:41

zor maç.belli olmaz.1-0 olsun Sivasın olsun...

b1glord 11.12.2004 17:52

[b]takimi izleyemedim tam olarak bugun tribunden ama sariyer gibi bi takima ilk yari 2 tane ikinci yari 3 tane olmak uzere toplam 5 gol atmamiz gerekirken inanilmaz kotu bir futbolla son dakikada ki penaltiyla kurtardik maci..biraz kotuyduk..takimi cok fazla kisi izleyince problem de oldugunu dusunursek bu mac berabere biter gibi gozukuyor ama bakicaz..3 puan icin istanbula gidicez..[/b]

cem_yesilova 11.12.2004 17:56

[quote=b1gLoRD][b]takimi izleyemedim tam olarak bugun tribunden ama sariyer gibi bi takima ilk yari 2 tane ikinci yari 3 tane olmak uzere toplam 5 gol atmamiz gerekirken inanilmaz kotu bir futbolla son dakikada ki penaltiyla kurtardik maci..biraz kotuyduk..takimi cok fazla kisi izleyince problem de oldugunu dusunursek bu mac berabere biter gibi gozukuyor ama bakicaz..3 puan icin istanbula gidicez..[/b][/quote]
[b]sivasspor aynı hatayı tekrarlamayacaktır bence rahat alırız..[/b]

eker 11.12.2004 20:56

Bilmiyorum ya. Bu maç en güvendiğim yer defans bile hata yaptı. İyti oynamadan kazandığımız maçlar olmuştu ama hiç bu kadar pozisyon vermemiştik. Eğer takım iyi motive olursa kazanırız diyorum. Yok eğer motivasyon eksik olursa işimiz gene zor gibi...

turgutkizgir 11.12.2004 21:42

Özellikle sivas maçlar1 televizyonda yay1nland1g1nda sonuç bayag1 s1k1nt1l1 oluyor daha önceki maçlarda oldugu gibi bu günde maç1 zor ald1. Yurt d1s1ndaki ve sivas d1s1nda yasayan yigidolar k1zacak ama sivas maçlar1 naklen yay1nlanmas1n.
bende sivas d1s1nda yas1yorum.

ForzaSivas 12.12.2004 11:12

5-0 olsun bizim olsun [b][/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16.