![]() |
DEMİR ÇELİK DİVRİĞİSPOR
Dün oynanan macta divriğispor kendi sahasında ligin pun alamayan zayıf ekibi tarım kredi ile 1 1 berabere kalarak ligde zor günler gecirceğinin haberini vermiş oldu.
umarım takım kısa zamanda düzelir.... 1.hafta değirmendere 3 divriğispor 0 2.hafta divriğispor 1 araklı 1 3.hafta bulancak 1 divriğispor 1 4.hafta divrğispor 1 tarım kredispor 1 16 takımlı ligde 3 puanla 13.sırada yer alıyor. |
--->: DEMİR ÇELİK DİVRİĞİSPOR
Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan DÇ Divriğispor yarın ligin güçlü takımlarından Ankara Bugaşspor'la oynayacak. 3.lig 2. grupta oynadığı 4 maçta 8 puan toplayarak lider Araklıspor'un ardından ikinci sırada bulunan Bugaşspor"la yarın saat 15.00'de Sincan ilçe stadında karşılaşacak olan DÇ Divriğispor eksik ve sakat futbolcunun bulunmadığını belirtildi. Bugaş-Divriği maçının İddia'da bulunması nedeniyle hafta içerisinde oynanacağı belirtilirken,yarınki maçta Divriği'nin şeytanın bacağını kırarak ligdeki ilk galibiyeti alması bekleniyor.
|
divriği sporunda beraberliği bırakıp puan kazanacağına inanıyorum
|
Takip ettiğim kadarıyla divriği bu sene de üçüncü ligde kalacak inşallah amatör kümeye falan düşmez
|
[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]Divriğisporumuzu[/COLOR] da, desteklememiz ve sahiplenmemiz
gerekiyor... Umuyorum ve diliyorum ki: galip gelir ve [COLOR="Red"]Divriğisporumuz[/COLOR] ile de seviniriz... . . .[/COLOR][/B] |
-->: DEMİR ÇELİK DİVRİĞİSPOR
insallah divrigi sporumuz duzelecek kimse merak etmesin bu takim duzelecek ve SİVASSPORUMUZ GİBİ O DA İLERKİ YİLLARDA SUPERLİGDE YERİNİ ALACAK
|
-->: DEMİR ÇELİK DİVRİĞİSPOR
ınsallah daha basarılı sonuclar alırlar
|
divriğispor 6. haftada sahasında konuk ettiği gümüşhanespor ile 1 1 berabere kalarak ligdeki 13. sıradaki yerini korumuş oldu
|
divriğispora artık yardım zamanı gelmiştir.sivasspor bunların arasından nasıl çıktıysa divriğide çıkacakkkkkkkk.
|
DİVRİĞİSPOR GAZİ BELEDİYESİNİ 2 1 YENEREK LİGDEKİ İLG GALİBİYETİNİ ALDI. 12. SIRAYA YÜSELDİ.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:13. |