SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÖNEMSENMİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8533)

SivasSpor.Com 02.10.2006 21:34

ÖNEMSENMİYORUZ

Sivassporlu taraftarlar maçlara gelmeme nedeni olarak kendilerinin önemsenmemesi olduğunu belirtti.

Sivassporlu taraftarlar, taraftar sitesinde düzenledikleri anketle takımlarının neden yalnız kaldığını araştırdı.

Taraftar sitesindi Sivassporlu taraftarlara ‘ Maça neden gelinmiyor’ sorusu soruldu. Ankette ortaya çıkan sonuç ise son derece düşündürücü.

Sivassporlu taraftarların günlük uğrak yeri olduğu [url]www.sivasspor.com[/url], bir anket daha yaparak taraftarların maça gelmeme nedenini araştırdı.

Ankette ortaya çıkan sonuç ise akıllara durgunluk verdi. Çünkü Yiğidolar, maça gelmeme nedenlerinin Yönetim tarafından önemsenmediklerini belirti.

Önemsiz ve değersiz oldukları yere gelmeyeceklerini belirten taraftarlar, bu nedenle 4 Eylül Stadyumunda, takımlarının yalnız kaldığını ifade etti.

Ziyaretçilerin bir çoğu ise oyunu Futbol Kültürünün gelişmemesi nedeni olarak kullanırken,Yüzde 10’luk bir bölüm ise maça gelememe nedeni olarak pahalı bilet fiyatını gösterdi.

[I][b][URL=http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8513/] Anketi TIKLA[/url][/b][/I]

Hakikat

mehmet aurelıo 02.10.2006 21:40

-->: ÖNEMSENMİYORUZ

düzeleceğimiz günler yakındır ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN

demiryurt58 02.10.2006 21:47

--->: ÖNEMSENMİYORUZ

Bilet fiyatları falan hikaye Takımı seven maça gelir maçlar bedava olsa bile o stad dolmaz .

argani_58 02.10.2006 21:58

nedense ılgısızlık basladı takıma karsı takımla taraftarın barısması lazım ıc saha herkez ıcın avantajken bızım ıcın dezavantaj oluyor bunun onune gecılmesı lazım taraftarın sıvassporu ızlemesı lazım stadyum da

Serd@r 02.10.2006 22:50

[B][I]Evet belki yönetim taraftarına gerekli ilgiyi gösteremiyordur,bu yönden taraftarlarımız kırgın olabilir yalnız bu kırgınlığın [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]a verdiği zarar düşünülürse haksız ve yersiz olduğunu görürüz,bu yönetim gider öteki gelir ama [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR] herdaim bakidir.
Düşüncelerimize bu yönde ayar verirsek stadı doldurmamakla,taraftar olma bilincini edinmemeye çalışmakla kime ve kimlere zarar verdiğimiz ortaya çıkacaktabiliriz.
Tabiri caizse şu atasözü tam bu konumda yerini fazlasıyla alıyor"PİREYE KIZIP YORGAN YAKMAYALIM"bizler yönetim için o stadı doldurmuyoruz [COLOR="Red"]ŞANLI S İ V A S S P O R[/COLOR] için ordayız,bunu unutmamalıyız.
[/I][/B]

HakkıTİMUÇİN 02.10.2006 22:51

[B]Anketten çıkan sonuca katılmıyorum..

Sivasspor yönetiminin veya herhangi bir kulüp yönetiminin taraftarları önemsememe gibi bir düşüncesi olamaz.. Taraftarı olmayan kulüpler başarıyı yakalayamaz. Örnek İstanbulspor zamanında Türkiyenin en kaliteli ve pahalı futbolcuları vardı. Oğuz, Aykut, Sergen gibi ama başarılı olamadılar..

Başkan, basın sözcümüz, menejerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz her fırsatta taraftarı maça davet ediyor ve destek istiyorlar..
Bilet fiyatları 1.lig müsabakalarına göre oldukça makul.
150 ytl ye kombine bilet satışa sunuldu..
Stad Işıklandırıldı ve büyütüldü ve daha modern bir hale geldi ve yeni projelerde var. Üstünün kapanması gibi..
yine bütçesine göre iyi transferler yapıldı. Servet ve Nortin gibi..

Daha ne yapsın yönetim..Maça gelenlere üste para verecek hali yok ya !![/B]

RECEP_YÜKSEL 02.10.2006 23:05

[COLOR="Blue"]EVET SAYGILARIMLA ÖNEMSEMİYORUZ MAÇA GİTMEYEN DE GİDENDE DE ÖNEMSEMİYOR MAÇA GİTMEYENLER NİYE GİTMEZ BİLMEM AMA GİDENLERİN
%10 ANCA BAĞRIYOR GERİSİ CEM YILMAZIN ŞOHVUNA GİDENLER GİBİ ARA SIRADA GÜLÜYORLAR YA PARDON YA ORDA ÇEKİRDEK YEMEK YASAK BUNLAR ORAYA DA GİTSE ESPİRİLERE BİLE GÜLMEZLER ÇEKİRDEK YEMEKTEN.

MAÇTA BAĞIRIN DİYİNCE YA GENARA GAÇ GARDAŞ GÖREMİYOZ DİYORLAR YA BİZ TARAFTAR OLMAMIZ İÇİN EN AZ 5 SENE BU LİGDE KALMAMIZ LAZIM GARDAŞLAR SAYGILARIMLA [/COLOR]
[COLOR="Red"][B]KIRMIZIDIR KANIMIZ BEYAZ DIR CANIMIZ SİVASSPOR TEK AŞKIMIZ[/B][/COLOR]

[COLOR="Navy"][B]ZARALIX1968........ RECEP YÜKSEL[/B][/COLOR]

aldair 02.10.2006 23:52

ben sivassporu öylesine seviyorumki,diil yönetim hiç kimse takımımla arama giremez,böyle bi bahanemi olur buna kargalar bile güler.napacaktı yönetim yada daha önce 3, ligde (o ilkel haliyle)stat dolunca napıyodu?????bu yorumu yapanlar lütfen cevap yazın!!!!!!!rüyamızda dahi göremeyeceğimiz süper ligde oynuyoruz beyler ama sanırım hala farkına varamadık durumun...

1967_DERNEK_MUSTAFA 03.10.2006 00:36

[COLOR="Blue"]bu gün sivasın yerel kanalı programını izledim mustafa ateşin sunduğu eskilerden olan nostanji görüntüleri gösterdi 3 ci lgten 2 ci lige çıkacağımız şampiyonluk karşılaşmasını ben izlerken çok duygulandın herkeste benim gibi duygulanmıştır eminim nereden nereye gelmişiz o zamanki tarübinlere bakıyorum tıklım tıklım herkes gönülden bir şevkle takımını destekliyor ama şimdi bakıyorum eski günlerden eser kalmamış üzüldüm doğrusu biz buralara eli cebinde gelmedik çok cen derelerinden geçtik dile kolay 38 sene beklemişiz şimdi herkesin 4 gözle beklediği süper ligteyiz taraftarlarımızdan olsun seyircilerimizden olsun özellikle sivas halkı olsun takımımızı sonuna kadar destekleyelim tabi burada sivasspor yönetiminede çok iş düşüyo taraftarımızla yönetimimizle elbirliği verip buna bir çözüm bulmalıyız 12 kinci adam ve sivasspor yönetimi el ele verip bu konulara acilen çözüm bulmamız lazım GEÇ BULDUK ERKEN YİTİRMEYELİM haydi yiğidolar hep destek tam destek saygılarımla 1967[/COLOR]

Yigido58_NL 03.10.2006 00:48

Yonetim ne yapsin,stada gelen butun taraftarlara tek tek hosgeldin mi desin,yonetim ne turlu bir ilgi gosterebilirki.Bu kadar sacma bir sebep olamaz maca gitmemek icin,sen oraya ilgi gormeye degil ilgi vermeye gidiyorsun,takimina destek olmaya gidiyorsun.Bence sehrimizde futbol kulturude gelismis ama Sivasimizda her nedense istanbul takimlarina karsi asiri bir sempati var.Arkadaslar artik bizimde bir superlig takimimiz var,birakin istanbul sevdasini,onlarin yeterli taraftari var zaten,biz kendi sehrimizin takimina sahip cikmazsak kim sahip cikar Sivassporumuza???

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00.